Pytanie moje brzmi czy po przeczytaniu chod¼ jednego tomika Love Hina Kena Akamtasu polubili¶cie ju¿ ca³± seriê i znalaz³a sie postaæ która wam szczególnie czym¶ zainponowa³a a w dalszych tomach lubili¶cie j± coraz bardziej ??
Ja w³a¶nie tak mia³am ^^ Od razu zwróci³am uwagê na Narusegawê Naru ^^ (osoba wyrzywaj±ca sie na biednym nieudaczniku który po prostu ma pecha- Keitaro Urashima^^) ¯eby zachêciæ chocia¿ jedn± osobê do zaczêcia zbierania Love hina powiem i¿ jest to seria przepe³niona chumorem ,zboczeñstwami (patrz.- Keitaro Urashima xD Ale on nie robi tego specjalnie Tylko po prostu ma pecha xD) imprezowaniem, podrywaniem i wiele innych rozga³êzionych wontków od lataj±cych ¿ó³wi do zdawania na Todai (skrót od Tokyo Daigaku-presti¿owy tokijski uniwersytet). Czy Keitaro zda razem z Naru na Todai ? Czy Naru to dziewczynka ze wspomnieñ Keitaro ? Czy Keitaro kiedykolwiek przestanie byæ nieudacznikiem i bêdzie mia³ dziewczyne ? (biedak tyle lat bez kole¿anek xD) Je¿eli chcecie poznaæ odpowiedzi na te pytania jak i dowiedzieæ sie czego¶ wiêcej o Keitaro, Naru i ca³± reszt± lokatorów pensjonatu Hinata to jest to co¶ dla was. ^^
Aha .! Istnieje jeszcze anime (mo¿na obejrzeæ na www.YouTube.com)
ale ¿e¶ sie rozpisa³a xDDDDD fajnie
ja polubi³am szybko Love Hina a moje ulubione postacie to Naru i Mutsumi
no wiesz jak sie wie wszystko na temat Love Hina to mog³abym pisaæ w nieskoñczono¶æ ale ko chcia³by to czytaæ xD No chyba tylko ja bo gdy widze nag³ówek "Love Hina" To nie moge sie oprzeæ pokusie przeczytania xD Chocia¿ i tak wszyscy pisz± to samo tylko w innej kolejno¶ci _-_ Ale ci±gle nabieram sie na ten numer xD
hehehehe xDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja bardzo lubie Motoko, Kaolle i Shinobu, ale wszystkie postacie s± ¶wietne i jak tu ich nie lubiæ
Tez lubie Love Hina, g³ownie za ¶wietne poczucie humoru, du¿± ilo¶æ agresywnych ataków ze strony Narusegawy, oraz nie¶miertelno¶æ Keitaro.
Jak wam siê spodoba³o Love Hina to przeczytajcie te¿ Mahou Sensei Negima. Te¿ manga Kena Akamatsu
Love Hina to fajna komedia Negima mnie troche znu¿yl za du¿y ten haremik
mo¿e i za du¿y, ale to ¶mieszne ¿e tak oblegaj± dziesiêciolatka.
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2011-08-21 14:05:32)
bo dziesiêcio latek to taka mi³a zabaweczka
ta, a jego szczurek jest jeszcze fajniejszy (zw³aszcza z tym petem)