Gdy wszed³em na to forum, swoje pierwsze kroki skierowa³em w wyszukiwarkê w±tków, poszukuj±c Fairy Tail.
Bardzo siê zawiod³em gdy¿ stwierdzi³em ¿e wystêpuje tylko w pojedynczych postach. Naprawdê jest tak ma³o popularne?
hehe ja wlasnie o tym dzisiaj myslalam ;]
Kocham to anime, moja nowa milosc, maga mnie nigdy jakos nie wciagnela ale siostra mi caly czas tru³a tylek zebym przeczyta³a przeczyta³a i w koncu zabra³am sie za anime *_*
I teraz nie moge sie od niego oderwac , jestem na 83 ocinku i akurat watek z Eldoras troszke mnie nudzi, ale potem podobno jest duuuuzo lepiej
cu¿ mo¿e to dlatego ze nikt nie zacz±³ w±tku o fairy tail
dlatego nie znajdziesz jakis postw na temat tego anime
Musze przyznaæ ze od czasów Slayers to Fairy tail jest bardzo dobrym anime z gatunku fantazy
no nie, ¿e tak? wci±¿ czekam na nowe rozdzia³y, bo te co s± przet³umaczone na angielski to mi starczy³y tylko na 3 tygodnie.
no ¿e Fairy Tail jest fajne
a no jest i historia i humor a zw³aszcza ¶cie¿ka d¼wiêkowa jest super
a to nie wiem bo tylko mange czytam, na 247 rozdziale jestem. Anime tylko jeden odcinek jak siê cia³ami zamienili.
A tak wogóle to FAIRY TAIL jest ósme w rankingu popularno¶ci mangareader.net, krok przed One Piece
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2011-08-21 18:18:12)
obej¿yj wiêcej to by³ tylko zapychacz
Fairy Tail... czyta³am mangê, potem przerzuci³am siê na anime. Fajny humor i za niego du¿y plus, chocia¿ je¶li chodzi o fabu³ê to niestety to typowy shonen... Czyli schemat goni schemat. Jednak fakt faktem, ¿e ogl±da siê przyjemnie, szybko czas zlatuje.
Oprócz sporej ilo¶ci schematów, wed³ug mnie Fairy Tail jest trochê zbyt dziecinne. Czasami to mnie strasznie razi, ale mo¿e to te¿ dlatego, ¿e raczej trzymam siê z dala od typowych shonenów.
Pod wzglêdem dziecinno¶ci przypomina Dragonball dlatego tak lubie, no i dlatego, ¿e sam jestem dziecinny
Czy ja wiem :p Jak nie lubie shoenow to ten mi sie podoba,
moze wlasnie dlatego ze jest troszke bardziej dziecinny ?
Ale w anime faktycznie muzyka tez robi swoje, dobrana jest b.dobrze i pozwala wczuc sie w klimat
zdecydowanie!
Cieszê siê, ¿e kto¶ za³o¿y³ w±tek o Fairy Tail. Ja czytam na razie sam± mangê, jestem przy 189 rozdziale, anime obejrza³am tylko 2 odcinki, ale zakocha³am siê w tym tytule. Pod wzglêdem humoru przypomina mi mojego ukochanego Dragon Ball. Walki s± niezwykle emocjonuj±ce i ciekawe, do tego kiedy trzeba, tytu³ potrafi wzruszyæ, a nawet wymusiæ na czytelniku chwilê refleksji
A tak przy okazji - zapraszam fanów Fairy Tail na mój blog z fan fickiem o FT - www.black-moon-chronicles.blog.onet.pl
A jakie s± wasze ulubione postacie?
Te¿ uwielbiam DB i FT!
w FT jestem na 253 rozdziale (czyli najnowszym)
super opowiadanie, bardzo mi siê podoba! Velander jest Dragon Slayerem? jak± ma moc (i co zjada ^^?)
a co do ulubionych postaci to chyba wszystkie, ka¿dy jest wyj±tkowy, a s± jeszcze lepsi, gdy wystêpuj± po kilkoro w jakim¶ gagu (jak np. Lucy, Happy i Natsu)
i nie chcê uprzedzaæ faktów, ale chyba najsilniejsi magowie Fairy Tail zostali unicestwieni przez Acnologiê (uu³aa dlaczego?!) ... przynajmniej narrator (albo Zeref) tak twierdzi 7 lat po tym zdarzeniu
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2011-10-01 15:52:04)