dziękuję
to już takie niemangowe..
Jak zobaczyłam Micharu i Yoite to sie popłakałam ze smiechu ( w pozytywnym znaczeniu tego słowa ) są Kawaii <3
a ten kicius to jest podobny do jednego z moich kociaków
mój nowy OC
Kawaii <3 świetne rysunki xDxD
dziękuję ^^
Tak [atrzyłem patrzyłem i chyba nie ma się o co czepnąć Niezłe prace
o___o nie wierze XD
yay Nekou jak ja uwielbiam twoja kreskę XD. Śliczna ta postać mam sentyment do postaci z niebieskimi włosami XD. Jedna uwaga to tylko to że na drugim rysie jest troszku za chuda no chyba że taka miała być albo tak zawsze rysujesz to ok XD Eiichiro Oda też rysuje kobiety tak szczupłe po prostu takie chyba lubi XD ^^. yay nie mogę się napatrzeć kolorków świetnie ci idzie kolorowanie. No i jeszcze raz ta kreska ..... piękna
dziękuję
chciałam potrenować rysowanie chibi
Łał fajne xDxD mi sie podoba xD
zadowolona z tego jestem aczkolwiek skopałam kontury.. zawsze jak je poprawiam cienkopisem to wychodzą koślawe -.-
cikawe jakby wygladał w twoim wykonaniu autoportret ale prac niezłe
Dam pare moich uwag, ale chodzi o szczeguły:
-czoło wydaje sie wysokie więc ja bym narysowała jej brwi wyżej od oczu, kiedyś jak uczyłam się anatomi to przeczytaóam gdzieś ze przy dużych oczach brwi naturalną siłą żeczy powinny być wyzej narysowane, zeby wyglądało naturalnie,
-krawędź twarzy od strony drzew, między kością policzkową a brodą wyszła troszkę kancioto, pociągnełabym linię bardziej gładko,
-oko po tej samej stronie ma jakby gęstrze i grubsze rzęsy niż te drugie, powinno być troszku inaczej, umiem to narysować ale nie wytłumaczyć,
-ramie za szybko sciełaś pod koniec kartki i wyglada jak by było u dołu okrągłe,
-szyja mi sie wydaje troszkę zadługa.
Mozesz mnie potem uduśić za ten komentarz ale ja chcę ci pomuc doszlifować kreskę bo jest bardzo ładna i widze ze zawsze sie starasz i dbasz o detale.
Mam jedno pytanie ?? CZYM KONTÓRUJESZ RYSUNKI ?? Bo cos mi te kontórki nie pasują do całokształtu, te na tle rysunku są super ale te na samej postaci tak troszku nierówne i wychodzą kanty...
Dobra mozesz zacząć mnie duśić ^^
Ps. Praca bardzo mi sie podoba
Ostatnio edytowany przez Yui-chan (2011-08-21 20:46:46)