Vivek nie uzywam żadnych mądrości
i nie traktuje Cię jako idiotę, wiesz powiem Ci jedna rzecz, ja mam 15 lat, rysuje od 6 lat
i w wieku 9 lat rysowałam takie rysunki jakie rysuję nasz drogi Sokuryo,talent trzeba mieć nie da siego nauczycczy tam przyswoić,więc technikę powinien mieć we krwi a kreski w małym palcu,podczas życiu bardziej sie tego 'douczasz '
Nie mówię że nie ma talentu,bo tego nie wiem ale sądząc po jego obecnych pracach,rysunki są ŁADNE a powinny być cudowne i zachwycające, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, ale chłopak robi dobre prace a świetne prace to prace wykonane przez Traktorka -> (patrz.wasze prace,Dzieła Traktora~) w każdej pracy Sokuryo mogłabym się doczepic wszystkiego! Element po elemencie,obejrzec rysunek z góry na dół i stwierdzić takie rzeczy ze odechciało by mu się rysować, albo byłby mądry i posłuchał krytyki i wziął to do Siebie.
Co do posta,naprawdę nie pouczaj mnie bo dopiero potem zauważyłam ' Jedno ci powiem - masz stary talent :> '
ai zapomniałam o edytacji, chociaż powiedzenie komus że ślicznie rysuje nie ładnie wygląda wraz z drugim stwierdzeniem do innej osoby.. to na tyle ; ) weź to sobie do serduszka drogi Vivk'u
Rozumiem o co Ci chodzi ALE nie do końca mogę się z tym zgodzić . Według tego co napisałas ... Ktoś kto ma wielki talent do sztuk walki i ćwiczy je od niedawna pokona kogoś kto ćwiczy juz długo ale nie ma talentu? Wiem, wiem - ta wymiana zdań do nikąd nie dąży ale... Ale... jeszcze jedno. 'Talent jest jak diament - trzeba go oszlifować' . Sokuryo szlifuje go powoli. Wiem, teraz ja się mądrze xd.
I sorki za tą moją wrodzoną złośliwość
cha cha nie ma sprawy ; D
myślę że jeśli będzie go szlifował to zajdzie daleko ; )
a z tymi sztukami walki nie kapuje x D
To było takie emm... no nieważne xD.
Oj jak dawno juz nie rysowałem... Po dłuższej przerwie powracam z 3 nowymi pracami
- tutaj miała siedzieć Eureka ale stwierdziłem a nie, wymyśle coś swojego jednak xD
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-06-18 14:27:23)
Mimo iż proporcje ciała nadal są wzburzone niczym fale w trakcie tornada, to sądzę, iż robisz duże postępy XD. Bawisz się w cienie, a nawet dobrze wiesz jak je umieścić, ja kocham to i dlatego to duży plus ^^. Oczywiście musisz pracować dalej, ale jak utrzymasz to tępo to będzie z ciebie wielki rysownik
Dziękuje bede stgarał sie dalej doskonalić. Co to juszcze napisać... LUBIE PLACKI!
Mój pierwszy raz z rastrami. Chyba 3 godziny je robiłem w gimpie xD A efekt i tak nie był taki jakbym chciał... Ta postać bedzie główną bohaterką w mojej mandze. O ile poradze sobie z mechami... bo jak nie to cały pomysł do kosza xD Btw mógłby mi ktoś wyjasnić po kroku jak nakładać te rastry? Bo ja to jakoś dziwnie robiłem w gimpie. Najpier wyczyściłem szkic, potem pomalowałem w odcieniach szarości i na koniec dałem efekt wydruk gazetowy czy jakoś tak xD A może jest jakiś szybszy sposób... xD Animka mówiła mi coś że jakoś w photoshopie. Ale ja nigdy tego programu na oczy nie widziałem Xdd
A no i oczywiście prosze o powytykanie błędów. Bo zawsze sie potem wie na co zwrócić szczególną uwage
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-06-29 18:37:47)
Wiem, u mnie rączki nigdy nie są ten teges -_-" xD
Ja się uczepię szyi za bardzo się pogrubia, tłów pod cycami powinien się zacząć pod nimi a nie równo z piersiami i jeszcze zostają dłonie ale mam nadzieję że z tym to się wyrobisz szbciutko XD. Ogólnie postać robi fajne wrażenie, jest taka inna niż inne bohaterki oryginalna według mnie ^^. No i co jeszcze ............a właśnie gdzie LUBIE PLACKI!!!!!!!! XD
Sorki odzwyczaiłem sie xD LUBIE PLACKI!
Dobra Sawa mi zaczyna wygrażać karnymi wyzwaniami więc już wstawie
i tak w rzeczywistości tak nie wygladam Xd LUBIE PLACKI!
Kurde, lubię twój styl, kreskę. :P
A tak w ogóle to wspomniałes coś, że chcesz zacząć rysować mangę. Coś z mechami, ta? Powiesz coś o fabule? ^^