Wie ktoś moższ ile będzie WSZYSTKICH odc. Shippuuden'a ??
Obawiam się, że sami twórcy tego nie wiedzą...
Denki ^ ^ Ale mogli by podać mniej-więcej ile.. Jestem też ciekaw czy będzie trzecia seria xD
Ciężko powiedzieć... wątpię żeby było znowu jakieś przeskoczenie w czasie (a może było? od dawna nie śledzę naruciarza), bo w innym wypadku nie sądzę, żeby była konieczność wydzielać kolejną serię... a tak btw, to masz chyba źle ustawioną płeć
^ ^ to zależy od wydawcy ^ ^
serio? zaraz se to sprawdze
Jak narazie to narut stał się jak "telenowela" długi i w zasadzie wszystko stoi w miejscu. Brakuje mi tej dynamiki która byłą w pierwszych odcinkach i rozdziałach.
noom powinni dodać więcej akcji
dr. nyo. Przez jakiś czas to rzeczywiście była telenowela. BO leciały same fillery pod rząd przed długi czas. Ale teraz wydarzenia lecą zgodnie z mangą. Chociaż ostatni odcinek mi w ogóle nie pasował. Nie było żadnej akcji. Ale najbliższe odcinki pokażą, że czasami trzeba trochę poczekać.
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
^ ^ ale już nigdy ne zejdzie na ścieżkę telenoweli prawda? Bo nie chce widzieć jak to anime przemieni się w Japońską modę na sukces xDDD
No wiesz?? Migdy to się nie staje. Ale obecnie już lecą inne wersje Mody na Sukces. Przykład Klan :P
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
ja tam nie wem bo ne oglądam takich rzeczy ja klan
No nie wiem po tym co dzieje się bieżąco w mandze to puszczenie NAruta na wojne w Anime napewno zajmie dość odcinków żeby to podpadło pod "syndrom telenoweli"
lepiej żeby ne wpadło po pogryzę.. =.="
Nie czytam ani nie oglądam naruto, no kiedyś się zdarzyło że coś tam przeczytałam i obejrzałam, ale wydaje mi się, że pierwsza seria była lepsza ( jeśli chodzi o mangę, bo anime to nie wiem Xb)
Obecnie teraz jest już po spotkaniu Naruto z Sasuke oraz po walce Danzo z Sasuke.
Paulo Coelho