Niedawno dopiero oglądnęłam Elfen Lied i muszę powiedzieć, że nawet mi się spodobało ^^ Dużo krwi i wogóle, ale ogólnie jest dobre. Chociaż na początku moja pierwsza myśl była 'Co to jest i z czym to się je?' Żałuję tylko, że nie będzie raczej II serii. A wy jak myślicie? Mogliby zrobić II serię? Podobno MIELI ZAMIAR zrobić II serię, ale na zamiarach się skończyło
Yhy Krwawa anime, nie dla osób o słabych nerwach, ale szczerze mi się podobała ;p
Hehe, moja koleżanka chciała to obejrzeć, ale po paru pierwszych scenach wyłączyła ;d Dziewczyna ma za słabe nerwy na to anime ;] Ale to właśnie dzięki niej oglądnęłam Elfen Lied ;p
Hehe xD
Tak też coś słyszałam że miała być druga seria . Kurcze niech zrobią drugą serie ! Ta końcówka ... no błagam aż się prosi żeby była kontynuacja xP !
Ostatnio edytowany przez Yuii-chan (2008-11-21 21:14:17)
Kiedyś była internetowa petycja o to aby, była II seria EL, no cóż nie powiodła się -0-. Ale za to jest manga na OneManga. I nie mogę sie doczekać kiedy JPF, Waneko czy jakakolwiek firma wreszcie wyda pierwszy tom w polskiej wersji.
jOŁ ~.┼
Słyszałam, że brak drugiej serii spowodowany jest tym, że po prostu Japończykom niezbyt spodobało się to anime, a więc ich rodacy poprzestali na jednej. A szkoda, bo mam strasznie nurtujące pytanie: kto stał za tymi drzwiami ?? No cóż, w USA również się podobało...
Ja czytałam, że ma być druga seria, ale nieoficjalna, więc dobrze przypatrujcie się stronom WWW
huh gdyby miała być druga seria EL to bym wiedziała o tym jako jedna z pierwszych <haha>
niestety.. a może stety.. się na nią nie zapowiada
2ga seria... Marzenie kazdego fana...
I.. Bedzie! Juz ja to zalatwie!