Ja mam to samo, a jak się denerwuję to krzyczę wściekam się i mnie w domu od świrów wyzywająXD
hehe to ja też tak... ^^ jak sie siłowałam w grze zeby np questa zrobić, próbowałam po kilka razy, to potem sie wściekałam i obrażałam na grę jak mi sie z n-tym razem nie udało xD
Zazwyczaj jak coś mi nie wychodzi w grze to z mojej winy, ale ja muszę w takich momentach powyzywać od niedoróbek i w ogóle. A potem się uspokajam i wszystko wraca do normy XD
Traktorek~ (Moderator)
Nekou, masz na myśli Newerwinter? Ja myślałam że wpakuję zęby w ścianę i zacznę skrobać tynk zębami... szło całkiem nieźle dopóki na mojej drodze nie stawał mag a jak był potężniejszy to nie mogłam iść dalej T^T Albo w jakimś pokoju był taki cholerny pająk że ani się tego wyminąć ani ubić nie dało >_>
Te gry są super! Uwielbiam je, Fable było troszkę ciężkie w niektórych momentach ale i tak nie aż tak bardzo. Oblivion to jedna z moich ulubionych gier!
Moja ulubiona to Dragon Age, a jutro będzie 2!!!!!! Yeah!!
Dziś Dragon Age 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niemogę się doczekać jak w niego pogram, bo 1 była supaaaaaa XD
No ba, reeety moja ukochana gra już dziś wyjdzie!!!! To będzie jeden z najlepszych dni w tym roku
Ostatnio edytowany przez Gento (2011-03-11 12:21:12)
Ta tylko pomyśl że jak na razie to w nią nie pogramy
Traktorku w Neverwinterze łowcą na maga nie mogłaś dać sobie rady? o.O Ja zawsze grałam łowczynią i magów tłukłam po łbach aby trzeszczało
Łaaa ja chcę Wiedźmina T.T i Mass Effecta... no, Mass Effecta mam, ale z jakimś defektem bo go odpalić nie mogę xD
A grał ktoś w Baldurs Gate?
Traktorek~ (Moderator)
Nom, jak taki mag zadaje obrażenia 40+ to się zesrać za przeproszeniem można >_>
Grałam ale nie za długo mało pamiętam
A kto kojarzy Opowieści Barda? Najlepsze parodia RPG jaką widziałam :'D wszędzie pełno "wybrańców" którzy niby mają uratować świat, do tego nabijanie się z rzeczy typu "jak to się stało... ubiłem niedźwiedzia a wypadł miecz... to pewnie dlatego że one lubią zjadać uzbrojenie" a od czasu do czasu piosenka taka jak ta np. -> http://www.youtube.com/watch?v=wwTqrHhW … re=related dialogi z postaciami też rozwalają, jak jeden szalony gościu np pomylił głównego bohatera ze swoją żoną :'D albo rady pijanego drowa który dość zawile tłumaczy że świat się wcale nie przewraca jeśli trzymasz dłonie blisko stóp czyli krótko mówiąc idziesz na czworaka xD
W Baldurs Gate troszkę grałam, i był super . Te stworki są super XD.
Na Mass Efecta też czekam ale najbardziej na Skyrim no i......JA CHCĘ ZAGRAĆ W DRAGON AGE'A!!!!!
Cy ktoś z was grał może W Two worlds? Całkiem niezłe RPG polskie, szkoda tylko że świat w tej grze nie został dobrze wykorzystany. no ale cóż czasu się nie cofnie XD
Ja ostatnio namiętnie męczę OSU! ... powiedzmy,że na razie idzie mi tak średnio
Obecnie gram w Neverwinter Nights, Icewind Dale, Spell Force, Max Payne oraz Return to Castle Wolfenstein.
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Traktorek~ (Moderator)
Two worlds na początek było ciekawe ale potem mnie strasznie znużyło T^T szkoda bo niezła gra mogła by być.