Po samym temacie można już się domyśleć o co chodzi, czyli po prostu piszemy w jakie gry obecnie gramy lub graliśmy i mamy po nich miłe wspomnienia XD.
Ja obecnie gram w Devil may cry 3, a 4 przeszłam już troszkę wcześniej.
The elder scrolls 4 czyli innaczej Oblivion
No i Guilty gear xx reload naturalnie XD
Traktorek~ (Moderator)
Guilty gear xx reload- mam nawet wgrane na mini laptopku co by się nie nudzić na wykładach na uczelni :'D
Mario!- ten z pegaza, świetna zabawa jak się ma tylko jakieś pół godziny czasu
Legacy of Kain: Defiance - Nie mam pojęcia który to już raz przechodzę tę grę, po prostu uwielbiam~
Ja jestem wielką fanką The Elder Scrolls ale jakoś bardziej podobał mi się Morrowind, a przynajmniej pod względem fabularnym, był jakiś taki bardziej fantasy... te wielkie grzyby, dwa księżyce, kopalnie kwamów i inne dziwactwa. W Oblivionie tego zabrakło
Jaką rasą grasz?
Głównie Imperial jestem wojownikiem w lekkiej zbroi i ciacham mieczem bo na dłonie się nie odważęXD. Obecnie mam 43 level i coraz ciężej jest mi zdobywać kolejny
No, a ja sobie któryś tam raz z kolei przechodzę Neverwinter Nights - Hordy Podmroku A tak międzyczasie pocinam w Guilty Gear XX oraz z bratem w Counter-Strike
Traktorek~ (Moderator)
ja chyba miałam niższy level jak skończyłam tę grę.
Zawsze uwielbiałam zwierzoludzi w The Elder Scrolls Miałam nadzieję że że kolejna część będzie się działa na czarnych mokradłach albo gdzieś tam gdzie żyją sobie Khajiti i ćpają sobie ten swój księżycowy cukier ^-^ Ale następna ma być w krainie Nordów, w sumie też fajnie. Lubię Nordów.
Boskie są dodatki :'D ja muszę jeszcze raz zainstalować sobie Obliviona by przemierzać tę krainę na grzbiecie Chocobo! :'D
Chętnie bym z wami zagrała bo ze mną nikt nie chce grać TT^TT
O i jeszcze zapomniałm o najlepszym RPG jak dla mnie Gothic. Wszystkie części przeszłam prócz Arceni ale to jak dla mnie już nie ta gra ledwo zaakceptowałam 3 część ale czego nie robi się dla Gothica XD. 1 i 2 z dodatkiem bez konkurencyjne
Ostatnio edytowany przez Sawako (2011-03-10 17:13:57)
Traktorek~ (Moderator)
ja ostatnio grałam w Neverwintera i się porządnie wkurzyłam... chciałam sobie być łowcą popakować w zwinności i takie pierdoły i się okazało że starcia z jakimikolwiek magami to dla mojej postaci totalna masakra. Ja nie lubię być typowym wojownikiem i pakować wszystko w siłę...
Oj uwierz można, ja mogę grać w coś co grałam grać znowu i znowu
AAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁ dopiero zauważyłam że popełniłam błąd w tytule tematu aAAAAAAAAAA nie bijcie!!!!
Traktorek~ (Moderator)
Tak samo jak można zbierać znaczki czy grać w piłkę nożną. Każdy ma swój gust a z tego co widzę nikt nie ma z tym problemów że reszta lubi sobie pograć więc nie rozumiem po co tu krzyczeć caps lockiem o to jak przepierdzielamy nasze życia przed kompem zamiast nie wiem... wyjść na dwór i nacierać się przebiśniegami.
Gothic mi jakoś tak bardzo jak TES nie podszedł ale też był niezły. A grał ktoś w Fable:Zapomniane opowieści?
OOOOOOOOOOO zapomniałam o tym też grałam i przeszłam jest supaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Traktorek~ (Moderator)
No ba! Ta gra była świetna! Niby taki klasyczny wybór pomiędzy dobrem ale wykonanie było przeboskie!
a Wiedźmin?
Znam ale mój brat nie chciał dać mi zagrać ale bardzo chcę w niego pograćXD.
A w tym roku The elder scrolls 5 Skyrim. hip hip hura
Traktorek~ (Moderator)
Ja bym chętnie raz jeszcze w wiedźmina zagrała najlepsze że to nie moja płyta tylko mojego byłego chłopaka ale rozstaliśmy się tak nagle że wiele moich rzeczy jest teraz u niego i na odwrót a że jedno do drugiego się nie odzywa to nastąpiła w zasadzie zmiana właściciela W przypadku wiedźmina jestem zadowolona... gorzej z moimi lego i Wywiadem z wampirem
Z tym że teraz to i tak lipa bo kilka dni temu rozwalił mi się napęd CD
No właśnie wiem że wychodzi Czas przemierzyć zimne krainy Nordów~
A grałaś w Tomb Raider też jest świetny XD
Traktorek~ (Moderator)
grałam ale pamiętam że kilka razy dostawałam szału bo nie widziałam jakiegoś tam małego dzydzyka który był schowany gdzieś tak bym go nie mogła zobaczyć xD