Ulubiony gatunek muzyki.
Ja słucham wszystkiego po trochu, ale przede wszystkim rock i jego odmiany (np. Pnp post grunge), czyli Breaking Benjamin, Evanescence, Linkin Park, Nickelback, 30 seconds to mars), a oprócz tego troche OSTów (jak Two steps from Hell i x-ray dog). (:
Traktorek~ (Moderator)
Ja słucham tego co wpadnie mi w ucho nie zależnie ot gatunku owej muzyki. Choć w większości przeważają u mnie starsze klimaty jak The Beatles czy Simon&Garfunkel poza tym sporo japońszczyzny.
Moim ukochanym zespołem jest Disturbed ale oprócz tego zespołu jeszcze słucham Dragon force, 30 seconds to mars, sonata arctica, sum 41, rise against, the of spring i nightwish XD
A ja słucham jednego zespołu non stop i jest nim...The GazettE, ale trudno się domyślić, zwłaszcza po moim podpisie i avatarze xD
Ja wyłącznie rock albo połączenie rocka z metalem jak Disturbed, Dragon Force i Sonata Arctica. A ogólnie to linkin park, sum 41, 20 second to mars, evanescence, Motorhead, Nightwish, rise against, ale moim ulubionym zespołem jest
The Of Spring
Jak zwykle się wyróżnię.
Bardzo lubię słuchać muzyki klasycznej.Odpręża mnie.
Taka miła odmiana od tego komercyjnego bełkotu dzisiejszych "twórców"
..ale <wow> często słucham radia,więc czasami coś mi wpadnie w ucho,ale zdaje się,że są to takie jednorazowe przygody ; >
Albo jakiś opening/ending z anime.Tym również nie pogardzę.
Nie jestem całkiem zamknięty na dzisiejsze muzyczne twory,ale raczej stronię .
ja już teraz nie umiałbym ogarnąć się w jednym gatunku muzycznym. Za małolata nie miałem z tym problemu i byłem zagorzałym metalem ale na szczęście "otworzyłem uszy".
Teraz to wszystko jest zależne od sytuacji i mojej zachcianki
Tak dla przykładu:
- siłownia to wiadomo że jakaś corowa sieka w stylu Heaven Shall Burn lub Suicide Silence czasem też coś w klimatach Oi
- dziarganie (jutro dalej jedziemy moją nogę ) no to coś new metalowego jak Korn lub hardcorowy rap w stylu Insane Clown Possessed
- jak chce się wyciszyć to muzyka orientalna w stylu Dead Can Dance lub nasza rodzima Dikanda
- jak coś tam sobie robię to polskie rymy ale tu to tylko Kaliber 44 (+ jego pochodne) i z nowych to LUC
- elektronika no to banalnie weźmy choćby Prodigy choć teraz mam fazę na kapelę Manes
I mógłbym tak długo wymieniać więc już skończę :P
w sumie to słucham najróżniejszej muzyki, chociaż ogólnie to obecnie j-rock... ja to w sumie zawsze na łatwiznę idę i odsyłam ludzi na mój profil na last.fm => http://www.lastfm.pl/user/nulla_quendi bo tu widać jak na dłoni czego słucham i w jakich ilościach i jakiej częstotliwości 8DD
will you play with me?
Hoooo... muzyka. Więc od czego by tu zacząć ? Ja słucham wszystkiego co pobudza moje marzenia lub przywołuje wspomnienia więc nie mam sprecyzowanego gatunku ... wszystko zależy od nastroju.
Lubię słuchać: The Killers, Kings of Leon, Paramore, Three Days Grace, Linkin Park, j-rock, soundtracków z anime oraz nostalgicznej muzyki przy której mogę odlecieć w świat marzeń ... he he to chyba tyle z mojej strony ...
Mój ulubiony rodzaj muzyki? Jest nim oczywiście metal, rock i trance. Metal to zdecydowanie Linkin Park, System of a Down. Rock to Scorpions oraz Manowar. Trance: DJ Tiesto, Armin Armin van Buren oraz Ferry Corsten.
Ale jednak wolę najbardziej LP i SOAD.
A i jeszcze oczywiście Asian Musik. Szczególnie uwielbiam zespół FLOW.
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Oczywiście rock góruje u mnie . Wiem że lubie jeszcze od czasu do czasu metal jpop i wszystko gdzie sa mocne skszypki (znaczy się są na pierwszym planie )
Głównie rock - stare, klasyczne i kultowe zespoły: AC/DC, Nirvana, Led Zeppelin, Floydzi i cała zgraja : D Ogólnie oldschool.
Lubię też współczesne rockowe i punkowe zespoły: Rise Against czy Social Distortion.
Uwielbiam też Evanescence i powolutku zakochuję się w KoRnie.
Kocham też poezję śpiewaną (głównie Grechutę, Grzegorza Turnau).
Nie przepadam za rapem i większością piosenek hip-hopowych.
Głównie muzyka elektroniczna: szkoła berlińska czyli Niemcy i lata 70' Lubię też nieco jazzu posłuchać, blusa (Tadeusz Nalepa ) Ale też i bardziej popularnej muzyki (OSTy z anime, jpop), a czasami różnych ciekawostek typu muzyka bułgarska ludowa itp.
Prawie bym o nich zapomniała PAPA ROACH XD!!! Świetny zespół rock'owy
OST x-ray dog jest genialny, też go uwielbiam. Ostatnio słucham tylko i wyłącznie "Here comes the king", pokochałam to!
A co do zespołów... czasem posłucham vocaloidów, czasem jakiegoś openingu/endingu z anime, ale jeśli mam ochotę na jakiś zespół to 30STM, My chemical romance, Nightwish albo nawet Lady Gaga :33333 Oczywiście do tego duża dawka azjatyckiej muzyki~