Ej! czemu nie~! ja mam w domu zielon± herbatê o smaku ry¿u pra¿onego!!!!
i muszê przyznaæ , ze jest ca³kiem niez³a ;D nawet mój brat powiedzia³, ze jest niez³a a to ju¿ du¿o! on an d¼wiêk "zielona herbata" ma odruch bo¿e jak mo¿na piæ co¶ takiego ;'D
will you play with me?
hm... w sumie to s³odka jest w ogóle nie czuæ cierpko¶ci tak specyficznej dla zielonej herbatki;D
will you play with me?
O Deshi, te¿ mam tak± herbatkê ^^
mi siê w sumie ju¿ koñczy ;D
mam jeszcze bia³± -aloe vera ;''D
ale najchêtniej pijê ZWYK£¡ BEZSMAKOW¡ zielon± b±d¼ czerwon± ;3
will you play with me?
Zwyk³a zielona albo zielona z trawa cytrynowa, ewentualnie jasminowa ^^
Ostatnio edytowany przez marie (2011-12-28 20:35:26)
kaktus... to zapewne herbata z Opuncj± ;3
jasminow± mia³am kiedy¶, nie smakowa³a mi >_> ale z trawa cytrynow± i owszem~~ ;3
co do zwyk³ej herbaty to ONLY Earl Gray! i tylko i wy³±cznie Tetley~jest najlepsiejsza (ale i troszkê trza zabuliæ ;'D jest wersja everydey earl grey ale nie jest ju¿ taka dobra)... no i z braku laku, jak np jestem u kole¿anki to owocow± ;D
poza tym jestem dziwny cz³owiek (w mniemaniu wielu znajiomych).. bo lubiê piæ zio³a ;D takie jak np. herbata z kopru w³oskieggo, sza³wi, rumianku, zcy tzw mixy zio³owe ;D (to tak przy okazji ;D )
will you play with me?
Nie jeste¶ wcale dziwna ;p Spokojnie, spokojnie. Ja na przyk³ad mam czasem jakie¶ zachcianki : raz chcê galaretek (przez tydzieñ codziennie jad³am dwie miseczki), potem mia³am fazê na kabanosy... xD wiêc spokojnie ;p
taaa... ale galaretka jest dobra ;'D a zio³a niekoniecznie ;'DDD
will you play with me?
Swoj± drog± mogliby u nas wprowadziæ chocia¿ parê smaków kitkata, jak w Japonii:P A nie tylko 3 i siê ciesz±
Pi³am herbatê o smaku ry¿u pra¿onego i jest ca³kiem calkiem Ale co kto lubi :P
Jeszcze nie pi³am herbaty o smaku pra¿onego ry¿u, ale uwielbiam tê aromatyzowan± melonem .
oni maja tam cudnie od koloru do wyboru all nie to u nas ja popieram ze zachód jest zacofany ..