Manga & anime -  forum dla Wszystkich fanów M&A! ^^

Forum o mandze, anime i Japonii dla wszystkich fanów :)

Ogłoszenie

Witamy na naszym forum!

#1 2011-10-06 22:36:31

ArisaHideaki

http://i46.tinypic.com/a2ufzs.png

33643265
Call me!
SkÄ…d: Krzeszowice
Punktów :   
Moja ulubiona manga: Bleach, Balsamista
Moje ulubione anime: Bleach, Soul Eater
Hobby poza M&A: fotografia
Ulubiony typ muzyki: rock, metal, blues, j-rock

Seitokai Yakuindono- humor w dobrym stylu

Ciekawi mnie czy ogl±da³ kto¶ b±dz czyta³ mangê Seitokai Yakuindono?
Anime stosunkowo m³ode produkcja 2010. Recenzje ma bardzo pozytywne i oceny wysokie, ale szczerze powiedziawszy recenzje przeczyta³am ju¿ po obejrzeniu anime i nie mia³y wp³ywu na to czy mi siê podoba czy nie.
Jak dla mnie jest to anime, jakich ma³o. Typowa produkcja osmieszaj±ca ecchi i harem. Wydawaæ siê mo¿e, ¿e to tylko kolejny oklepany w±tek ¿ycia szkolnego samorz±du, ale tak nie jest. Jak dla mnie anime jest przepe³nione umiejêtnie zdozowanym chumorem i ¶miechem. Ka¿dy z odcinków rozbawi³ mnie niekiedy do ³ez. ¦wietna pozycja dobra na odstresowanie i dobr± zabawê. Nie przedstawia zwartej fabu³y- odcinki s± luzno powi±zane ze sob± co czyni ja jeszcze ³atwiejsz± w odbiorze.
Zaraz po Yakuindono próbowa³am przebrnaæ rpzez podobne anime , nieco starsze Seitokai no Ichizon co siê okaza³o typowa ecchi/haremówka i gdyby nie fakt, ¿e jest starsze to powiedzia³abym, ¿e to marna podróbka Yakuindono.
A wy co o tym¿e anime s±dzicie?
PS. po dobr± recenzjê odsy³am do bodajrze lipcowego numeru Otaku

Ostatnio edytowany przez ArisaHideaki (2011-10-06 22:43:56)

P O LE C A M Y :

PustaMiska - akcja charytatywna

Stopka forum

RSS