Była taka manga pt. Dragon ball. Jego popularność była tak duża że wydawali go co 2 tygodnie! O-O
Nom to był piękny dzień kiedy zaczeli go wydawać.
dr.nyo napisał:
Manga ciągle stoi na uboczu ( to czyste zło, ochyda czy jakieś inne opinie spotykało sie w prasie).
na uboczu to mało powiedziane -_-" w tej chwili właściwie oprócz sklepików wydawnictwa i jakiś księgarni internetowych ciężko się zaopatrzyć w mangi... już nawet w Empikach są wciśnięte w jakiś najdalszy róg, i to ze 3-4 naprawdę stare tytuły aż smutno
W radomskim empiku jest na odwrót, znaczy też upchnięte w kąt z magazynami typu barbie czy witch, ale same najnowsze tomy, na szczęście mamy jeszcze matras, w którym na tych dwóch półeczkach znaleźć można wszystkie tomy hellsinga, sporo naruciaków, parę death notów, parę innych tytułów jpf i waneko... o! i ze trzy numery otaku
Ja i mój braciak kupujemy w centrum metra w Warszawie jest tam taki sklep komikslandia. Jest tam multum mang (w tym te najnowsze XD), figurek, badży płyt DVD z anime i torby ^^.
Sawako - zazdroszczę ci. Owszem, mieszkasz na wsi, ale w Wa-wie możesz być, kiedy chcesz... a tam tyle gadżetów, mang... wchodzisz i kupujesz. A Gdańsk... w ogóle Trójmiasto - nic, zero, kompletny brak takiego specjalistycznego sklepu. A przecież 3-miasto małe nie jest...
Nom sporo jest w Komikslandii. Przysłowiowo starczy "trzymać się za kieszeń"
No pocieszajcie mnie dalej D: Ja CHCĘ się wykosztować, bo mam w domu jedynie 13 mang z czego 4-6 niezbyt mnie urządzają xD
Uf to nie ciekawie. Ale jakby nie szkoła to bym Wawy nie powąchała a bym bardziej mangi TT^TT
Ostatnio edytowany przez Sawako (2011-05-08 20:13:17)
No cóż, mnie znajome zainteresowały przez FMA, ale tylko tak sobie poczytywałam, nie interesowałam się dalej. Dopiero po 2 latach postanowiłam spróbować i oto jestem xDD Ach, Sawako, miałam ci nagrać anime (skleroza) xD Jutro się za to wezmę xD
Ja mam jak na razie 6 serii ( kończe powoli Full Metala) i jeżeli będe kupował jakąś nowa serie to chyba hellsinga lae jak juz będą wszystkie tomy w Polsce.
Ja sama tylko Ourana kupuję na bieżąco. A tak mam 1 tom D.N.Angel, 3 Vampire Princess Miyu, 1 Black Lagoon, 1 Vampire Knight i 2 Death Noty... zastanawiam się, czy nie kupować Black Lagoona. Ktoś czytał może? Sama mam tylko 4 tom (na urodziny dostałam) i nie wiem, czy dokupić początkowe.
To by zależało tylko od ciebie czy chcesz mieć komplet czy tylko po cześci.
A ogólnie Black Lagoon jest niezły
Najbardziej chciałabym FMA, ale nigdy tego nie skompletuję... może coś mi polecisz?
To zależy jaki gatunek byś chciała i jaki ma być ilościowo