znacie anime Elfen Lied? Co o nim my¶licie? EL to jedno z moich ulubionych anime... niby taki okrutny i krwawy horror a jednocze¶nie bolesny, smutny i g³eboki. Moj± ulubion± postacia jest Lucy oczywi¶cie. ^^ Mariko tez nie z³a ale troche za bardzo przera¿aj±ca.:zdziwiony:
jakby kto¶ by³ zainteresowany, to Elfen Lied ma 13 odcinków i wszystkie s± dostpne na www.pl.youtube.com
Ja te¿ uwielbiam Elfen Lied i te¿ kocham Lucy xD Jest supper ^^
Ale musze cie poprawiæ bo EL ma 14 odcinków, gdy¿ w 14 s± doci±gniêcia przeminione w 13 odcinkach np. dlaczego Lucy w pierwszym odcinku nie zabi³a doktora Kuramy ? I jakie Nana mia³a wyznaczone porz±dki domowe xD. Kocham EL polecam wszystkim którzy lubi± se pop³akaæ odrobinkê siê po¶miaæ i lej±c± sie hektolitrami krew xD "Krew Krew Wampiry wiêcej wiêcej" xDDD cytat z Szipódena XD
nie chodzi w tym anime tylko omkrew tylko o co¶ wiêcej ^^ ...
wiem Ale wiêkszo¶æ ludzi "co¶ wiêcej" oznacza nude z powodu jaki¶ zawirowañ
Nie wszyscy s± tacy jak my (mam tu na my¶li siebie i Neko228 xD) i rozumiej± sens tego wszystkiego. my zauwa¿amy uczucia a nie krew tzn. krew to dodatek ¿eby co¶ pokazaæ.
Ja tylko pierwszy epizod widzia³am i zauwa¿y³am co¶ wiêcej poza krwi±... nie wiem dok³adnie co, ale "co¶" na pewno
Ja te¿ widzia³ tylko kilka odcinków jednak te¿ co¶ zauwarzy³am poza krwi± ...ale trzeba przyznaæ ¿e w nie których momêtach jest trochê za du¿o krwi ...
KRRREEEEWW @___@ ee... s³ucham? a tak tak nie no Elfen jest boskie ^^ i nie tylko krew mnie w tym przyci±ga, ale ca³a fabu³a mi siê ogólnie podoba ^^ Yuii, niby czemu za du¿o krwi? :>
Ale wiesz ¿e ja lubiê przeci±gaæ strunê co do fabu³y, to gdyby nie by³a wci±gaj±ca to skoñczy³abym ogl±danie po 2 góra 3 odcinkach :]
No w sumie te¿ prawda ...I to jest w³a¶nie nie zwyk³e w Elfen Lied mo¿e i krawawe i tak dalej ale nie wiadomo czemu chcesz siê przesun±æ o kolejny odcinek ^_^ ...
£adnie to ujê³a¶ Ja jak ju¿ ogl±da³am ostatnie odcinki to tak mi siê kurde szkoda by³o z seri± rozstawaæ :P
tez bym sobie obejrza³a ale przepad³y wraz ze starym kompem -_-'
Moje te¿ ju¿ dawniutko przepad³y jak co¶ siê sta³o z kompem (jaki¶ plik Wintowsa siê uszkodzi³ ) i trzeba by³o instalowaæ na nowo wintowsa ...wszystkie moje rzeczy niestety przepad³y ...ale po³owe uda³o mi siê odzystkaæ niestety jak na z³o¶æ bez odcinków Elfen Lied ...
Przykre bo Elfen cenne anime w dorobku naszym :] eh.. mo¿e kiedy¶ odnowie zbiory... bo mnie nasz³o od nowa obejrzeæ :P