Baka_Deshi napisał:
kyaaa~~~~ pandzie na pazurkach *u*
em... no.. pa³eczki te¿ s± ¶liczne ;'D
uaa~~` zaraz poprawiê linka >8'D ja w tej chwili mam 3 ró¿ne rodzaje pa³eczek~~ ;'D mo¿e kiedy¶ cyknê wszystkie na raz ;D
No te pandzie bardzo ³atwo zrobiæ a s± przes³odkie awwwww
A cyknij cyknij. Popatrzymy ;D
A i dziêkujê wam. Trochê mi siê zdjêcie rozmaza³o tam gdzie wzorek na pa³eczkach. x)
ano s³odkie ;d nie mniej ja W OGÓLE nie malujê pazurów wiêc, nawet pewnie nie mia³abym zapa³u na robienie takich pandzi ;D
no postaram siê na dniach cykn±æ... bo mama jest na wycieczce i zabra³a aparat, a komórk± jak zrobiê to z d***py bêd± ;DDD
will you play with me?
Z ry¿em jeszcze nie próbowa³am. Tylko z sushi ;p gratulacje ^.^
jak dobrze ry¿ ugotujesz na lepko, nie na sypko to nie ma problemu... ja nawet t³uczone ziemniaki jem pa³eczkami ;D
will you play with me?
wczoraj zjad³em takie japoñskie dziwne danie pa³eczkami i mama te¿ chcia³a wiêc j± uczy³em . jak æwiczyæ pa³eczkami to najlepiej na kukurydzy ja po takim 'wyzwaniu' to jestem rlz. : D
ja siê uczy³am na groszku z puszki ;'D
a ostatnio wszystko po kolei jem pa³eczkami, u mnie w domu ju¿ przestali na to zwracaæ uwagê >8'D
will you play with me?
te¿ mam pa³eczki i umiem ich u¿ywaæ XD
paleczki jsa spoko ,i tez nimi jem to tak ze sie ze mnie czasem smieja w domu, ale co mi tam jestem soba hahahaha
No mi to trochê zajê³o ale nauczy³am siê je¶æ pa³eczkami i ¶migam. x) Lubiê je¶æ pa³eczkami ramen, sushi itd. Mam tylko problem z ciê¿szymi rzeczami bo chyba miê¶nie d³oni nie s± przyzwyczajone i ³apka potem boli.
± ja jem WSZYSTKO~~! ;'D bez ró¿nicy... nawet jak np. sma¿ê krokiety, rybê, czy kotlerty (schabowe, melone siê nie nadaje) to przewracam pa³eczkami ;'D
will you play with me?
No bo Ty Deshi juz pewnie masz ³apki wytrenowane xD Ja w sumie ostatnio nie mia³am wyboru bo wprowadzi³am siê do mieszkania po Koreañczykach, wiêc nie by³o sztuæców a jedyne co zosta³o to jakie¶ no¿e i szuflada pa³eczek. Teraz to ju¿ sobie jakie¶ sztuæce zorganizowa³am ale na pocz±tku to tylko pa³eczki.