pa³eczki s± zajebiaszc e, ale co do ry¿u to musi byæ odpowiednio ugotowany ¿eby je¶æ go pa³eczkami, ;D chocia¿ ... ja i tak jem XDDD
ostatnimi czasy zaczê³am u,zywaæ pa³eczek jak szpilek do w³osów >8'DDD oczywi¶cie takich, którymi nie jad³am xDDD i musze przyznaæ ¿e uroczo siê prezentuj± XD
will you play with me?
Ale te¿ zale¿y na kim siê ³adnie prezentuj± (pomijam fakt,¿e moich w³osów to one nijak nie utrzymywa³y ;p ) . Owszem pa³eczki s± cuudne ;p
em... w sumie nie wiem czy mi pasuj±...ale szczerze? w nosie to mam >8'D mi siê podoba ;3 i mam co nabijaæ ;DDD
will you play with me?
no z pewno¶ci± pasuj± ci lepiej ni¿ mi xDD
na pewno najlepiej wygladaj± jak siê nimi je ;D
will you play with me?
WY to macie stajla:) Jeszce nie próbowa³am upi±æ w³osów pa³eczkami, i w±tpie ¿eby utrzyma³y moje d³ugie k³aki, ale spróbujê
ej~~ ja mam w³osy do pasa i upinam pa³eczk± xDDD wystarczy odpowiednio koczka zwin±æ i lecisz z koksem~~~;3
will you play with me?
Ale ja mam problemy z koczkami, ale mimo to spróbuje Moje w³osy maj± taka fakturê, ¿e trudno warkocza z nich zrobiæ O.o
IDE SZUKAÆ PA£ECZEK!
oj tam marudzisz >8D po prostu spróbój ;D ja mam do¶æ ciêzkie i grube w³osy a mimo to dfajê rady >8'D
will you play with me?
Przesta³am marudziæ i spróbowa³am, i co¶ mi o dziwo wysz³o takie to trochu do koka nie podobne, ale co tam:) Wa¿ne, ¿e mi siê uda³o! Dziêki Baka_Deshi za inspiracjê i motywacjê <tuli>
no widzisz~~~trochê poæwiczysz i bêdzie miodzio~~~~
will you play with me?
taaak, trochê poæwiczê i bêdê straszyæ ludzi na ulicy. HAJHAJJAJAJAJAJ <zUo>
A ja dzi¶ zjad³am pomidorówkê pa³eczkami! *chwali siê*
(W³a¶ciwie to same kluski, ale to szczegó³ ^ ^)
Ostatnio edytowany przez Szufladowy Potwór (2011-11-07 14:53:28)
no raczej wody nie zjesz pa³eczkami xDD... ja dzisiaj jestem jaka¶ leniwa D8< i zosta³am przy ³y¿ce ;3
will you play with me?
Zje¶æ wodê pa³eczkami - nie ma rzeczy nie mo¿liwych. Ja tego dokona³am, po uprzednim ich zmodyfikowaniu:)