jO£ ~.┼
Ciekawi mnie jedno, a mianowicie, sk±d zrodzi³ siê w was pomys³, czego skutkiem macie taki, a nie inny pseudonim.
Mój ? Ehm, to proste ;D Po prost koochaam Czarn± kawê. Tak± mocn±. Czarn±. bez cukru. bez ¶mietany. Mnniaam.
mój nick, jest dzie³em przypadku. ma³a, g³upia marta chcia³a dawno temu wej¶æ na jaki¶ chat. nie mia³a ¿adnego pseudonimu, a ¿e akurat mia³a w zanadrzu pieczywko wasa, podmieni³a literki. i oto jestem!
tak siê ju¿ przyjê³o ^
jO£ ~.┼
przypadek bardzo ciekawy ;D A, no i kocham wasê xD
Dantechild
u mnie to bylo jakos w piatej klasie z polaczenia paru slow wyszlo serpetaliar ale teraz wam juz nie powiem z jakich slow to bylo bo nie pamietam
U mnie z kolei to wygl±da³o tak, ¿e kiedy¶ mia³em nick Mr. Hard Drive (w³a¶ciwie to najpierw don, potem speed, nastêpnie xXx, a¿ wreszcie Mr. Hard Drive). Mia³em go chyba ze dwa lata, jak nie wiêcej. My¶la³em, ¿e taki ju¿ zostanie bo do mnie pasowa³ (po angielsku znaczy pan dysk twardy), do pamiêtnego dnia, kiedy graj±c w samochodówkê przez neta jeden go¶æ nie zna³ pojêcia s³ów wieloznacznych i zinterpretowa³ to jako "pan twarda jazda" co wiadomo z czym siê kojarzy. Wtedy zrozumia³em, ¿e potrzebujê czego¶ nowego. Czego¶, co by by³o najlepiej jednowyrazowe (przydaje siê podczas rejestracji, bo nie wszêdzie mo¿na mieæ wielocz³onowe nicki), czego¶ fajnie brzmi±cego i bêd±cego wyra¿eniem mnie. Jako ¿e w tamtym czasie bardzo polubi³em Japoniê, stwierdzi³em ¿e wezmê sobie jakie¶ japoñskie s³owo. No i szuka³em w s³ownikach kilka godzin czego¶ fajnego, co by mnie okre¶la³o i fajnie by brzmia³o. No i oto jestem Yasashii - po japoñsku mi³y, delikatny, wra¿liwy. ^.^
Hm, ja z kolei jestem wielk± fank± Miyaviego, on jest moim ma³ym zboczeniem. Kolekcjonujê p³yty, plakaty i inne pierdo³y i w sumie jest moim ulubionym jrockerem. Swego czasu non-stop o nim mówi³am, i w koñcu przyjació³ka zaczê³a nazywac mnie "meev". Tak siê ogólnie przyjê³o, i kazdy tak siê do mnie zwraca~. <3
jO£ ~.┼
podobnie, jak z moja pewn± znajoma, zwan± "toki". Od "tokio hotel".
Mój od imienia. Co dziwne- bardzo mi siê podoba.
a dziêkujê
wariatka . nic prostszego . xd
jO£ ~.┼
Có¿...
Cenimy szczero¶c xD ¯art.
Mój jest od Konaty-chan z Lucky Stara... wiadomo ^^ Ale to nie jest moja ksywka
a ja kocham koty XD wiêc mój nick by³ Neko... a w sumie Neko_228... :P ale ¿eby "neko"-tek jest na ca³ym swiecie od zawalenia, pomy¶la³am, ¿e nie bêdê kolejn± dziewczyn± z miliona "Neko", ale w sumie ten wyraz mi siê podoba no i kocham koty ^^ i nekogirlsy tez.. postanowi³am poprostu dodaæ jedna literê na koñcu ^^ niby nic, ale jednak ró¿nica ;DD