jO£ ~.┼
Ale¿ powia³o zgroz±... ;D
kawowa_cpunka napisał:
Ale¿ powia³o zgroz±... ;D
Muhahaha <diaboliczny ¶miech> Ale czemu?:P Ja nic nie mówiê
jO£ ~.┼
echkhemn.. doprawdy nie wiem, co jest trudnego do skumania w mojej wypowiedzi. Ale skoro widzê, ¿e to dla ciebie zbyt trudne... chodzi³o mi o obrazek, który wstawi³as.
Gomenasai za brak zakumania Wiesz... nie musisz od razu siê tak denerwowaæ i mnie wy¶miewaæ (bo zrozumia³am aluzjê):P
jO£ ~.┼
Okay, mo¿e ju¿ o tym zapomnijmy Bo momentami kawowa_cpunka a¿ nazbyt okazuje swoje zacofanie intelektualne (muszê siê z tym kryæ) ;D (ale¿ ja uwielbiam mówiæ o sobie, u¿ywaj±c 3-ej formy xD )
Temat w w±tku zamkniêty.
Doobrze zapomnijmy wiêc I wcale nie jestes zacofana intelektualnie
Ostatnio edytowany przez KonaKona (2009-01-16 10:58:03)
najbardziej wstrz±saj±ce anime, jakie kiedykolwiek widzia³am. I najbardziej genialne na dodatek.
Tak, grafika nie nale¿y do najwspanialszych, ale czy jest ona tak bardzo wa¿na? najwa¿niejsze, ¿e fabu³a wspania³a.
Pytanie. Gdzie mogê znale¼c drug± seriê do obejrzenia?
¦wietne anime historia pogmatwana czyli taka jak lubiê, muzyka klimatyczna, kreska mi sie te¿ podoba. Na pocz±tku nie wiedzia³am o co chodzi..tzn dlaczego ci±gle pokazuj± to samo ale potem sie zorientowa³am, ¿e wcale nie jest tak samo, co w pó¼niejszych odcinkach zosta³o mniej wiêcej wyja¶nione. W³a¶ciwie jeszcze nie skoñczy³am tego ogl±daæ, bo wci±¿ ogl±dam drug± seriê. Pierwsza seria niew±tpliwie by³a bardziej zagadkowa, dlatego wiêkszo¶æ osób bardziej j± lubi. Mi sie obie podobaj± a druga seria jest niezbêdna by w pe³ni zrozumieæ pierwsz±. Przynajmniej mi siê tak wydaje.
Jedno z najlepszych anime, jakie keidykolwiek ogl±da³am, a w swoim gatunku nie ma sobie równych. Zarówno pierwsza jak i druga seria pokaza³y klasê. Je¶li ju¿ mia³abym siê do czego¶ przyczepiæ, to mog³yby byæ to lekkie niedoci±gniêcia graficzne, jednak to w najmniejszym nawet stopniu nie przeszkadzalo w czasie ogl±dania. Muzyka idealnie dobrana, ciekawi bohaterowie, wiele zagadek podtrzymuj±cych napiêcie. Mog³abym tak slodziæ bez koñca xd
Obecnie ogl±dam trzeci± seriê pod nazw± "Umineko No Naku Koro Ni", po pierwszych 3 odcinkach budujê siê u mnie przekonanie, ¿e jednak nie zdo³a dorównaæ poziomem poprzednim 2 seriom. Jednak nie bêdê wydawaæ za wczesnych os±dów, zobaczymy, co bêdzie siê dzia³o dalej
Ostatnio edytowany przez kadiri-chan (2009-07-20 13:15:02)
Oj ma równych, ma te¿ wy¿szych od siebie ^^ Choæby Shigurui, polecam <3
Nie ogl±da³am, ale chêtnie zobaczê
Mo¿e zna kto¶ jeszcze jakie¶ inne podobne do Higurashi tytu³y? ^^
Higurashi bardzo fajne, baaardzo... ale moja ocena idzie w dó³ z nastêpuj±cych przyczyn:
- grafika a przedewszystkim design postaci (ale mo¿na zamkn±æ oczy i jako¶ jeszcze przejdzie)
- d³u¿±ce siê odcinki... czy naprawde musimy w kó³ ogl±daæ te same sceny i odcinki tak nuuuuuuudne....? 3 odcinki ¶miertelnej nudy dla jednego odcinka akcji i rzezi? X_x nigdy wiêcej.... =.= no ale powiedzmy, ¿e mogê zrozumieæ, ¿e by³o to u¿yte specjalnie ....
rze¼ bardzo fajna, zwroty akcji, zagadka.... uczucia i historie bohaterów te¿ przedstawione... no i ogólnie bardzo dobre anime ^^ ale nie to co EL
Moim zdaniem EL siê nie umywa do Hig... ale có¿ xD Chocia¿ tak btw to obydwie pozycje nie s± jakimi¶ tam arcy-niewiadomo-jak-wspania³ymi anime xD Jednak taka czwóreczka mo¿e byæ ;P