Strony: 1
Jak i w temacie podajcie ktoś jak zna tego typu mangi/anime z podobną kreską . Prosta i zabawna http://www.manga-lib.pl/index.php/manga … _youth,4,4 tu przykład jak ktoś nie wie co to :P
Chodzi Ci o taką lekko niestaranną, lajtową kreskę? też nie lubię kiedy wszystkie kadry są dokładnie narysowane to strasznie męczy oko >_>
Jak tak to Hunter x Hunter jest takie lajtowe jeżeli chodzi o mangę~~~ Ale to tasiemiec więc nie wiem czy akurat szukasz czegoś na dłuższe czytanie.
Tak swoją drogą to mangą, która najszybciej mi się czytało..
m... Może Azumanga?
xD jestem specjalistą od mang ... znam najlepsze więc wiadomo że huntera czytałem ale zlookam jeszcze kapitalnie hunter 2011 się udało. ja szukam właśnie takie jak powiedziałeś laytowa krecha w której machasz koło dorabiasz resztę 3 min i masz postać ( dokładnie chce poczytać takie mangi bo chcę zacząć od takiej kreski sam aby szybko robić scenariusze i robić 10 chapków na tydzień robiłbym z normalną ale szkoła nawet 1 nie zrobię xD Więc kto zna to dawajcie wszystkie poprzepaczam najlepiej shouneny albo seineny :P
Ostatnio edytowany przez bmwbmw2 (2012-08-27 10:11:43)
Może Majin Tantei Nougami Neuro? Postacie w wersji normalnej są dość proste, choć wszelkie sd wydają mi się nieco pracochłonne u Matsui Yusei-sensei (w dodatku momentami można odnieść wrażenie, że nieco mu się nudziło, patrz komórka i samochód rozłożone na czynniki pierwsze)
A może Hetalia? Mam wrażenie,że ona też spełnia te wymagania, autor podarował sobie,np. szczegółowe tła etc.
Ostatnio edytowany przez DerLetzteSong (2012-08-27 11:28:18)
Tam autor to w ogóle po prostu mazał sobie i wrzucał to do internetu... A tak poza tym, to jak chcesz prostej kreski, to może po prostu popatrz na shoneny z lat 80-tych? Z tego co kojarzę, to wtedy królowała dość uproszczona kreska...
Polecam "Dziennik z zaginięcia" z tym że jest ona wydana w Polsce i raczej po polsku będzie trudno znaleźć online... ale kreska prosta a fabuła miodzio
Dragonball SD
Strony: 1