Hej.
Piszê powie¶æ internetow±. Chcê wprowadziæ postaæ japonki do historii i potrzebujê odpowiednich zdjêæ. Najlepiej podajcie konkretne nazwisko, piosenkarki albo modelki na przyk³ad, poniewa¿ potrzebujê kilku zdjêæ tej osoby.
Nie jestem otaku, ale moje kumpela która jest powiedzia³a ¿ebym zapyta³a na forum takie jak to, poniewa¿ kto, jak nie otaku zna najlepiej Japoniê?
Z takich japonek ,które mi siê osobi¶cie podobaj±:
Ta szczególnie! :
Duuuuupcie *_______*
Niestety nie znam ,¿adnych modelek ani nic w tym stylu wiêc tu masz tylko pojedyncze zdjêcia.
Niez³a ta ostatnia
Utada Hikaru - piosenkarka (Jej piosenki to openingi gier z serii Kingdom Hearts ♥)
@up
cienka ta twoja ¿onka ; )
Michishige Sayumi - piosenkarka i od niedawna liderka zespo³u Morning Musume:
Watanabe Mayu - piosenkarka zespo³u AKB48
matryoshka - wiêcej fot, informacji itp. wal ¶mia³o.
Ahh. Wszystkie s± s³odkie do porzygu i maj± s³abe zdjêcia..
Znalaz³am Oliviê Luftkin, ale to dziewczê nie ma kompletnie azjatyckich rysów niestety
Szukam dziewczyny w typie nerd, super inteligentnej i pouk³adanej, albo ostrej dziewczyny podchodz±cej pod rockmankê.
A tak po za tym, poleæcie mi anime albo dramê, która pokazuje w dobry sposób japoñsk± szko³ê. Jacy wed³ug was s± Japoñczycy w ogóle? Zamkniêci w sobie? Bo tak mi siê wydaje.
Widzê ¿e mam siê szykuje miss M&A
To ja dam co¶ od siebie ;D
Ueto Aya
Maki Horikita
Mami Sasazaki
No to teraz mamy niez³y wybór
@Sakuryo
Te¿ jestem fanem Mami ; )
nerd, super inteligentnej i pouk³adanej, albo ostrej dziewczyny podchodz±cej pod rockmankê.
To nie uwa¿asz ¿e powinno siê o tym wspomnieæ na wstêpie inteligencie?
Dodatkowo chcesz zdjêcia które bêdzie obrazowa³o charakter. Propsy dla ciebie, bo 2 fotki ode mnie to dziewczyny inteligentne i pouk³adane, tak¿e punkt dla mnie.
Widzê ¿e mam siê szykuje miss M&A
A co one maj± wspólnego z Mang± czy Anime? -.-
Ostatnio edytowany przez Himiko (2012-07-18 21:06:36)
Nic chodzi mi ¿e wybory na miss tego forum
Móg³by¶ pomóc zamiast tylko komentowaæ zdjêcia ~Wish