Ok termin wlaściwie mija dzisiaj. Przedlużam go do jutra do godziny 22 gdyby ktoś zapomniał mi wysłać
czyli jutro 22 zaczyna się głosowanie??
Tak xD
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2012-05-22 21:02:01)
To zrob zdjecie xD Telefonem, kamerka internetowa. Podobno nawet i kalkulatorem można xDD
czyli jeszcze mozna pracki dawac tak XD? poczekajmy do konca maja =w=...
Coś właśnie nikt nie proponował wydłużania terminu... aż się zaczęłam bać, że na forum zaszła jakaś zmiana, ale nie... wszystko po staremu xD
dajcie spokój wczoraj o 22:00 miały być wysłane prace, jest już 24 a termin był do 22, jak robicie konkurs to przemyślcie wszystko a nie zmieniacie terminy, już wiem żeby nie brać udziału w żadnych konkursach w necie ;///
Ostatnio edytowany przez Fumi (2012-05-24 14:11:52)
Ale to tylko tak tutaj... Ja tam już się przyzwyczaiłam, że każdy konkurs ma przedłużany termin.
Grr. Padła propozycja zeby przedlużyć termin do końca maja. Jako iż trzy osoby mnie o to poprosiły, zgodziłem sie. O tak, teraz mozecie hejtować mnie bez ograniczeń <lubie to> MUAHAHAHAHAHA!!
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2012-05-24 17:10:06)
hehe
yoo sie pytał, czy dwie prace można dać a jednej jeszcze nie dał XD
bez urazy yoo, to nie jest po to żeby cię obrazić ani nic takiego
wszyscy mają czekać bo komuś nie chciało się przedtem dupy ruszyć ? sorry ale to już nie nasza wina, i wcale nie sprawia mi satysfakcji ' hejtowanie ' Ciebie Soku ,ale oczywiście, ludzie teraz wszystko nazywają hejtem.. wystarczy coś raz powiedzieć żeby każdy zaczął to pisać. Mniejsza, wiem żeby nie brać juz udziału tutaj.
Ostatnio edytowany przez Fumi (2012-05-24 18:30:29)
Pewnie nie miał czasu, czyt. oglądał hentaje 24 na dobe xDD
Sokuryo napisał:
Pewnie nie miał czasu, czyt. oglądał hentaje 24 na dobe xDD
ale to już leży do cholery w jego interesie żeby zdążyć na czas god damn it ! ; //