Kurcze... zastanawia³am siê czy co¶ napisaæ ale chyba nie ma sensu siê powtarzaæ. ^^
Jak ju¿ mówi³am z par hetero lubiê tylko ShikamaruxTemari [chocia¿ Shikamaru do Neji'ego te¿ pasuje].
Po za tym na SasuxSaku patrzeæ nie mogê... NaruxHina? Te¿ nie... NejixTenten... niestety te¿ nie.
Wybaczcie. Za daleko zabrnê³am w yaoi. Nie ma ju¿ odwrotu. ^^
Hahaha, Mikayo Najlepsza wypowied¼ ^^ Czytam yaoi i wogóle, ale mnie jeszcze to nie wci±gnê³o tak jak Ciebie )) Sama nie wiem czy to dobrze czy ¼le ;p
W tym wypadku popieram Hinatkê i Nekou Chocia¿ za SasuSaku nie przepadam to wg mnie s± siebie warci- emo i ró¿owa s³it bestia z Konohy ==" oczywi¶cie bez urazy dla tych osób, które ich lubi± ^^"""""
Was powa¿nie to Yaoi wkrêci³o xP
No mnie te¿... jako¶ w Naruto to pary hetero sobie wyobraziæ nie mogê oO (No chyba, ze jak ju¿ wcze¶niej powiedziano TemarixShikamaru) Za du¿o blogów tzw. "NarutoYaoi" siê naczyta³am, ale co ja na to poradzê T.T
Chyba za³o¿ê temat o Yaoi, ¿eby tacy jak "MY" mogli sie wypowiadaæ bez offtopicu xD
(tzn. ju¿ temat Yaoi shounen-ai jest ale przyda siê jeszcze jeden o Yaoi, ¿eby pogadaæ xD)
Ostatnio edytowany przez KonaKona (2009-03-13 06:05:03)
Pewnie tak, tylko dlaczego ona tak go la³a na pocz±tku czy ona w ogóle ¶lepa by³a .Przecie¿ Naruto dawa³ znaki, ¿e bêdzie jej broni³ i zaprasza³ j± na randki . Ona jest trochê pod³a. Napewno wiem ¿e Hinata by siê zaopiekowa³a NAruto pamiêtam ¿e kiedy¶ da³a mu lekarstwo i tak poza tym martwi³a siê o niego a Sakura martwi³a siê o Sasuke
Nie mam nic przeciwko temu paringowi, pasuj± do siebie i tyle, no bo Hinata do Naruciaka nic a nic nie pasuje, te¿ dlatego ¿e silne wiêzi s± miêdzy Naruciakiem a Sakur± ;3
Kocham yaoi wiêc odpowied¼ jest banalna. Otrztwi¶cie ¿e tak. Kocham t± parkê wiêc jestem za. A ci którzy my¶l± ¿e lepsze jest naruhina lub sasusaku to niech lepiej nie pisze bo siê nie zna. Narusasu jest najlepsze.