Ojj nie wiem co o tym s±dziæ bo inne prace by³y o wiele wiele lepsze. Nie zmie¶ci³oby sie tak du¿e oko w tak poci±g³ej twarzy wiêc j± ucie³a¶? Ramie tez jakos dziwnie leci a d³oñ z d³oni± ma ma³o wspólnego. Jedynie cieniowanie w miare mi sie podoba
£oj... a¿ tak zjecha³am? Wiedzia³am, ¿e trzeba by³o tak nie ucinaæ... ( bo nie ma to zwi±zku z wielko¶ci± oka)
Animka naprawde ostatnio strasznie na ³atwizne idziesz Ale tutaj nie jest to takie nachalne wiêc git Czepne sie tylko o to ¿e jak masz têczówke to ona musi byæ okr±g³a a nie kanciasta xD No i ciut nierówne te niebieskie oczy
Serio wygl±da jakbym sz³a na ³atwiznê? Mo¿e to brak weny... No co¶ mi siê zdawa³o, ¿e mu trochê krzywe te oczy zrobi³am... ale nie by³am pewna, a ba³am siê, ¿e jak zacznê przeprawiaæ to jeszcze gorzej bêdzie. A gdzie te têczówki s± kanciaste? (szczerze siê pytam, bo jak mi siê dok³adnie b³êdów nie wytknie, to po prostu ich nie widzê)
no na niebieskich to najlepiej widaæ. Moze to te¿ kwestia tego ¿e robisz niestaranny lineart i kreski s± przerywane i ró¿nej grubo¶ci... A z t± ³±twizna to mi chodzi³o g³ównie o to ¿e r±czek i nó¿ek unikasz :P
Ten lineart jest taki miêdzy innymi dlatego, ¿e mi siê komputer z lekka tnie jak rysujê (znaczy nie tnie siê chyba tylko przy pisaniu, ale i to nie zawsze...) i nie mam cierpliwo¶ci tego poprawiaæ, a co do braku r±k i nóg, to nie ukrywam ich celowo, tak jako¶ wychodzi, ¿e moja kompozycja nie zawsze je uwzglêdnia... albo po prostu ma lekko nie¶wiadomy nawyk do chowania ich O.o
W pierwszym wszystko mi pasuje oprócz tego rozkrocznego pana co siedzi pod drzewem.. wygl±da jakby mia³ wizytê u ginekologa XD
A drugi ju¿ skomentowa³em na dA. : 3
U ginekologa? Nie by³am tam, to mo¿e dlatego nie mam takich skojarzeñ (a ty wiesz z do¶wiadczenia, jak to wygl±da? xD)
Starcz± normlane filmy na discovery i siê wie co i jak ^^ Ale zgadzam siê z Yoo, troszkê dziwnie to wygl±da ^^
Animka napisał:
U ginekologa? Nie by³am tam, to mo¿e dlatego nie mam takich skojarzeñ (a ty wiesz z do¶wiadczenia, jak to wygl±da? xD)
Dziewczyna mi opowiada! xD <joke>
Ale jako¶ taakk... jakby medytowa³ ? Te nogi takie rozwarte... xDD Ale mam z tego BEKE xDD
Znaczy w zamierzeniu to mia³o byæ co¶ na zasadzie lu¼niejszego siedzenia po turecku, a ¿e wysz³o, jak wysz³o...
Hm.. jak siê tak bardziej przyjrzeæ to to ie jest siedzenie u ginekologa ...wygl±da jakby chcia³ z³±czyæ nogi! xD A mo¿e æwiczy jogê ?