Hymh.. Ja tu też dopiero co dołączyłam >D
Ale myślę że promowanie u innych znanych nam fanów m&a wysyłać link, dawać na opis na gg, facebooka, a gdy będzie sławniejszy jakieś reklamy czy coś
tak tez sie zgodze facebook to dobra sprawa ,i gg .... dobrze bylo by z jakas inicjatywa wyjsc ^^ i pokazac sie ludziom , myslem nad tym i fajnie by bylo jak mozna oprocz link.ze stron internetowych mojesli mamy byc na topie c wstawiac cos od siebie ... zalozyc kacik muzyczny z naszymi ulubionymi piosenkami ,
albo by moc wstawic jakis filmik ....
ostatnio nawet zauwazylem ze fora pomalu zaczynaja miec team speaka (ts)
jesli mamy sie pokazac to zrobmy to w dobrym stylu i od najleprzej strony
Pomysł zawsze dobry...problem w tym że w zeszłym roku też próbowaliśmy i nie bardzo wyszło. Po prostu sama nie wiem od czego to zależy. Jakiś czas temu tu ludzi wchodziło minimum 15 dziennie i zawsze ktoś był i był aktywny, myślę że to nie zalezy od rozsławiania forum wokoło, po prostu trzeba by coś zrobić żeby tutaj był większy ruch i żeby było weselej. Najlepiej jest wykazać sie aktywnoscią podczas ferii i wakacji, teraz nawet ja nie mam czasu żeby tu wejść. Jeżeli będziemy wykazywac sie aktywnoscią to zawsze będą tu ludzie. Brakuje tylko czasu i chyba chęci. Wchodzi tu sporo osób, tyle że po paru minutach od razu odpada i idzie gdzie indziej bo tu jest nudno . Ja mogę sie postarać częściej wchodzić i zaglądac gdzie tylko mogę, jakoś się i tak z moim i tak już marnym moderatorstwem nie wykazałam. Podsumowując, potrzebujemy czasu żeby móc rozkręcić to forum, a jest październik i raczej nie da rady. Połowa z nas albo się uczy albo pracuje. Czyli aktywność już raczej odpada. Ja bym wolała rozkręcić forum na święta. Każdy sie kiedyś nudzi i grzebie po stronach żeby coś znaleźć ;]. Jeżeli zaczniemy porządnie rozkręcać forum podczas ferii, świąt itp. to potem będzie nam łatwiej to utrzymać na dłużej.
Teraz by się przydały jakieś pomysły, gdy forum zmierza ku swojemu końcowi, delikatnie mówiąc oczywiście. Jeszcze dwa lata temu był tu ruch jak w biedronce, a teraz? Cisza...taka grobowa. Przewija się jedna osoba dziennie, zostawiając max jeden post w jakimś luźnym temacie, niestety niezwiązanym z tematyką forum. Gdzie się podziała chęć pisania o swoich wrażeniach po obejrzeniu anime, gdzie chęć podzielania się spostrzeżeniami na temat przeczytanej mangi?
Rozsławianie, rozsławianiem , ale nie powiem, że miło by było gdyby ludzie ze starej ekipy powracali. Sorry, argument pt " Nie mam czasu" do mnie nie przemawia. Wiadomo, że każdy ma swoje obowiązki,a czasu mało, ale od czasu do czasu można spokojnie zajrzeć.
Co do zostawiania postów w luźnych tematach, cóż ja najczęściej tak robię, dlatego , że od 2 lat w sumie anime nie oglądam. Co nie zmienia faktu, że chętnie na forum bym wróciła, chociażby miały to być tylko luźne tematy, ot ludzie byli tu zajebiści, ale sobie poszli ;<