Witam
Jestem tu nowy, chciałem wam przedstawić moje pierwsze prace. Utworzyłem konto na forum aby dowiedzieć się czegoś więcej o rysunku, podawajcie w komentarzach cenne rady, wskazówki itp.
Pierwsza praca (nuda na lekcji ):
użyłem:
-ołówek
-gumka
Druga praca:
użyłem:
-ołówek
-gumka
cienkopis
w tej pierwszej dobre są proporcje rąk i odpowiednio wymiarowe piersi, tylko że twarz trochę zbyt bardzo w lewą strone ucieka ,ale i tak nieźle ; )
Ostatnio edytowany przez Aiko-Chan (2011-10-05 21:18:51)
o ku*wa ! < 3
zaje*iste !! *-*
Narucio !!! < 3
tylko co to jest to białe xD ?
chodzi Ci o te przekątne linie ? miało to dawać efekt czegoś podobnego do przecięcia ( rozszarpania). Nie zajmuje się rysunkiem często, ponieważ nie mam na to za bardzo czasu ale lubię czasem włączyć muzę i porysować xd
hahaahahaahahahaahahahahaaha !!! xD - leży -
jaki zemnie mózg : D
to jak wymazujesz swoje nazwisko to chociaż weź zamarz tą białą dziurkę ^ ^" troszku mnie rozproszyła xD ale Naruciak ci zarąbiście wyszedł *u*
Kobitka w bieliźnie zajefajna , Naruciak świetny
a co do DB to sie nie wyrażam bo nie trawie tej mangi ( bez urazy to tylko moja opinia )
Jednym słowem świetne rysunki
Ojeju, widzę tu nowy talent, jestem tu chyba od dwóch dni i zdążyłam się zaklimatyzować ^^
Pierwszy rysunek: Po pierwsze to dzięki za skrzywoskręt szyji , a po drugie jest to prawie idealne, poza małym szczególikiem, a odnośnie twarzą, jest trochę zbyt szeroka, widzę, że kolega również nie ma skanera, może to przez twój aparat, więc się nie czepiam ^^
Drugi rysunek: kreska trochę niepewna, ale reszta fajna, zbytnio nie przepadam za DB, ale ujdzie
Trzeci rysunek mnie powalił, twój Kyubii (żeby nie było, kyubii to przemiana Naruto w lisa o dziewięciu ogonach, dla niewiedzących) jest powalający po prostu, mogę wiedzieć czego użyłeś? ołówków? bo wydaje mi się, że kontury oczu i cień pod opaską są kolorowane tuszem.
Twoja ostatnia praca spowodowała u mnie lekki zawał serca, ale się nie przejmuj, to dlatego, że praca niesamowita. Uzyje mojego super słowa: wyje-zaje-super-bista
~Kyaaa.