Witam, jako, ¿e to mój pierwszy post to witam wszystkich
"Dziennik z zaginiêcia" jest moj± ulubion± mang±, a wy co o niej s±dzicie? Chcia³bym przeczytaæ co¶ w podobnym stylu, zarówno rysunkowym jak i tematycznym. Tzn. po pierwsze chcia³bym poczytaæ mangi, w których na stronach jest tak du¿o ma³ych kadrów jak tutaj (lubiê taki styl w komiksach). Po drugie, chcia³bym poczytaæ co¶, gdzie akcja podobnie jak w "dzienniku z zaginiêcia" rozgrywa siê w najzwyklejszym ¶wiecie i dotyczy zwyk³ych ludzi, bez ¿adnej fantastyki ani udziwnieñ (jestem do bólu prosty i lubiê ogl±daæ zwyk³e ¿ycie ) i fajnie te¿ jakby postaci by³y rysowane tak w trochê zdeformowanym stylu (wiecie o co chodzi). Mogliby¶cie poleciæ mi jak±¶ mangê w takich klimatach? I najlepiej jakby tez by³a to historia jednotomowa, a nie seria, ale je¶li znacie jakie¶ takie serie o normalnym ¿yciu to poleccie mi co¶.
Do tej pory czyta³em takie serie jak Love Hina, Great teacher Onizuka - z takich bez fantastyki. Obie by³y super.
Z takich z fantastyk± to Chobits, Video Girl Ai, Dragon Ball. Ale jak przeczyta³em "Dziennik z zaginiêcia" to mnie rozwali³o na kawa³ki i szukam teraz czego¶ podobnego. Bêdê wdziêczny za ka¿d± wskazówkê
Ostatnio edytowany przez Hideo Azuma Fan (2011-07-18 18:19:41)
czyta³am o tym i bardzo chcia³a bym to przeczytaæ. Niestety nie znam mangi w podobnym klimacie i kresce XD