Bu było wcześniej mówić to bym se Daikon darował na rzecz Animatsuri xD A może dam rade ogarnąć kase.... Jak tak to będe ;D
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-06-28 06:47:23)
Łiiiiiiii ^o^. Miało być u mnie w szkole ale dyrektor zmarł w tym roku szkolnym i wice go zastępowała dopiero od przyszłego roku może oddawać szkołę pod użytkowanie. Zostało przeniesione do liceum Hugona wiem gdzie to tylko muszę się zorientować jak najwygodniej dojechać O.O
Jak chcesz możemy sie zabrać razem. Ewentualnie spotkać na miejscu ^^ Ja mam z Mińska bezpośrednia autobus na Ochote więc mam git
oki ja pewnie pociągiem dojade XD, Nie będę sama przybij piątkę XD
Piątka xD Bo pewnie tez bym był sam. Xd A siostry nie zabierasz? O.o
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-06-28 17:42:52)
Ona ma 14 lat czyli jej nie wpuszczą Xb. Ja miałam farta byłam na animatsuri jak miałam właśnie 14 lat ledwo, ale byłam z bratem jako helper więc jakoś przymknęli oko ^o^
Już jesteś na liście ^ ^
Jadę na NiuCon 4 : 3. Już wejściówka zarezerwowana i zapłacona, więc jadę już na 100% ^ ^. Ktoś jeszcze jedzie?
Ostatnio edytowany przez Teru (2011-07-14 23:48:02)
Jak dobrze pójdzie to przyjadę na Hellcon ^^
Ja planuję wybrać się na BAKA i na Yasumi ale to jeszcze nic pewnego..
Co do Silesi to chyba chodzi o centrum handlowe w Katowicach - Silesia City Center. Ja mieszkam w Chorzowie, więc 15 minut drogi. Kiedy tam będzie jakiś konwent ? ;o
z tego co pamiętam to w marcu ma być jakiś.. wiesz co, ja znam 2 osoby z Chorzowa xD