Chodzi mi o jedno z moich fav M&A, Slayers (znam nawet tytu³ oryginalny "Cyobakumadouden Slayers" !). Czy kto¶ tutaj je zna? No poza mn± Vocalisistic OLO i Shuubi (one najbardziej znaj± ode mnie). Hmm?
h³e h³e xD to ciê zaskoczê i powiem ¿e znam xD A czemu mnie wykluczasz? :> nie chcesz ze mn± rozmawiaæ? LOL xD Nie no, my¶lê (mia³am nie my¶leæ >_<) ¿e raczej ludzie znaj± Slayers :> chyba, ¿e kto¶ woli 'Magiczni wojownicy' :P
Chodzi³o mi o to ¿eby siê dowiedzieæ kto zna, a wiem doskonale, ¿e ty to znasz
Ja wiem, ¿e ty wiesz, ¿e ja znam xDDD No ale nie wykluczaj mnie z dyskusji, dobrze? Bo mój Danna potraktuje Zelusia swoj± laleczk± xDD
Ja cie nie wykluczam z dyskusji, tylko nie zadajê ci pytania, czy to znasz
ale w ten sposób czujê siê wykluczona z dyskusji Dobra koniec! S³uchaj siê starszych xD bo my tu z deczka offtopujemy o_o
ja znam ale nie poci±ga mnie to specjalnie xDDD
Slayersi Ruuulez xD Bardzo lubiê to anime- i mangê ( mam dwa tomy ) Lina mnie rozwala xD Ale moj± fav postaci± jest Zelgadis.... wiecie ¿e powstaje KOLEJNA seria?! Ja ju¿ sie cieszê! Na pewn± bêd± g³ówni bohaterowie- Lina, Gourry, Zelgadis i Amelia, podobno premiera w lipcu... czekamy czekamy Tytu³u nie jestem pewna ale dajê na wszelki wypadek:
"slayers revolution"
Ja tam mam ca³o¶æ, a na kolejn± seriê za bardzo siê nie cieszê... bo my¶lê, ¿e to by³oby tak nieco na si³ê...
ulubieni... ... chyba Zelgadis i Xellos^^