W małej wiosce rosło kurczę, które mówiło
-Oh, Kurczę zgubiłem curry od dziadka!
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy
Ostatnio edytowany przez Sawako (2011-04-01 19:42:17)
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło kupkę
Paulo Coelho
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło kupkę w majty
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło kupkę w majty, ponieważ
Paulo Coelho
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło kupkę w majty, ponieważ nie mogło
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło kupkę w majty, ponieważ nie mogło zdjąć
Paulo Coelho
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło kupkę w majty, ponieważ nie mogło zdjąć gaci
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło kupkę w majty, ponieważ nie mogło zdjąć gaci. Postanowiło
Paulo Coelho
Postanowiło wypić tran z świętego Mikołaja mającego duży karabin zawieszony przez drobnego kostka. Na Śródmieściu wpadło małe, odrażające coś, które też chciało posiadać pampersy więc ukradło pepeszę i zrobiło kupkę w majty, ponieważ nie mogło zdjąć gaci. Postanowiło pobiec