Jak ja nie cierpię Akainu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (One piece) Zabił Ace'a
Traktorek~ (Moderator)
Atena z Saint Seiya! Boże jak ta baba potrafi wkurzać! i to niezależnie od serii czy to hades czy sanktuarium Atena i tak wkurza jak mało kto
i jeszcze Rossiu z Gurren Lagann... za całokształt... najpierw był irytującym dzieckiem a potem jeszcze bardziej irytującym... &^*#$ ych... szkoda gadać
w sumie zgadzam się z tobą Traktorku~~! ale Rosół nie był taki zły, pomijając fakt, ze wszystko było podejrzane~~! XDDD
mnie jeszcze irytowała strasznie Hachi z "Nana" buahaha irytująca główna bohaterka, myślałam, ze ją ubiję, jedyne co mnie przy tym anime trzymało to ten j-rockowy klimacik...
a tak to ......jakoś nie kojarzę....
um...um...jeszcze Near (Desu Noto) mnie irytował ^^
will you play with me?
Traktorek~ (Moderator)
o tak tak, racja Near jest irytujący!
Nie lubię Rosoła O3o
Sakura z Naruto!!! To różowy potwór jest i te jej okrzyki: "Saske Saske!" dobijały mnie po prostu Jakieś upośledzone dziecko, poza tym, nic tylko ryczała i darła mordę, a chłopaki na misjach wszystko odwalali...
Orihime (Bleach)
powiesić ją, udusić, utopić, spalić, przejechać traktorem (bez urazy LittleTractor! XD), przejechać walcem, pociąć w plasterki
nie zapomnij, żeby ją jeszcze zakopać w kompoście!!! (sorry kompost...)
Więc tak numer jeden Haruhi. Nie trzeba się rozpisywać, wszyscy wiem że zachowywała się jak dziecko z ADHD. Na drugim miejscu Kanda z D.gray-man. Dlaczego? Zawsze zgrywał takiego wielce oburzonego na swiat, innych miał za idiotów a sam się uważał za nie wiadomo kogo.
Ale która Haruhi?
Haruhi Suzumiya
Co prawda nie oglądałam tej serii, ale się zgadzam
Jeszcze jedna postać która mi się w końcu przypomniała, a mianowicie chodzi o Makę z Soul Eater'a. Kompletny tragizm postaci . Gorszego i mniej oryginalnego głównego bohatera w anime i mandze nie widziałam. Gdzie autor miał głowę, albo może gdzie miał oczy jak ją rysował
Ostatnio edytowany przez Sawako (2011-03-25 18:14:14)
Wiem że Kanda jest strasznie irytujący ale przecież knie jest aż tak tragiczny żeby go wpisywać obok takiej
Orihime czy Maki? To by była już przesada do kwadratu, i nie piszę tego ze względu na samo to że jestem wielką fanką Yuu, tylko dlatego że on jest znaczy był postacią która nie była aż tak zła na jaką wyglądała . Nie wiem dlaczego postacie takie jak on muszą tak kończyć (
Tayson z Beyblade zawsze mnie wnerwiał, nic nie potrafił zrobić porządnie , dostawał łupnia i ciągle wrzeszczał ze zostanie mistrzem ( to Naruto jest od niego mądrzejszy )
No i jak mogłam zapomnieć o moich "ukochanych" Wyrzutkach z Shaman Kinga. Normalnie jak ich widziałam dostawałam piany na pysku, oczy zachodziły mi musztardą i scyzoryk sam się w kieszeni otwierał Nienawidzę bohaterów typu: "Rozbier***my cały świat, a potem nastanie pokój!" grr...