No i to o wiele lepiej. Jak pierwszy raz mój brat dał mi zagrać to myślałam że oszaleję! Tak niewygodnego sterowania nigdy nie widziałam O-O, ale szybko znalazłam dobry sposób, który rozwiązał mój problem wiecznych porażek XD. Taką samą metodą grałam w Devil may cry'a, bo wolę jednak prawą ręką na WASD'e grać XD.
Też wolę mieć prawdę rękę na WASE'D. Nie wiem czemu, ale inaczej nie mogę grać.
Inaczej to mi żadne kombosy nie wychodzą XD, a ja u siebie jestem znana z tego że jak mam tension to muszę z kombosa wyjechać!!!! XD
Ja to jestem w bijatykach nieobliczalna, bo tylko z początku pilnuję kombosów, a potem to wciskam wszystko na raz co mam pod palcami XD Czasami ciekawe rzeczy wychodzą ^^
Mihoshi bede zakladać klan w smoki nightwood, chcesz należeć??
klan bez przymusowego wpłacania rubinow i kasy
Ooo jak tak to mi pasuje ;D Nie lubię jak się w klanach zmusza do wpłat, ale jestem nieźle teraz w smokach ustawiona, więc będę wpłacać dobrowolnie Masz już nazwę dla klanu?
nie, wymysl coś, masz czas bo sprzedaje zeczy kupie żywokamień (powinno mi starczec jak sprzedam)
i chyba z 5 rubinow i zakladam ;p
Mogę dać ci 1 rubina, akurat mam na zbyciu
Oj nazwa... niech pomyślę... może Guardians of the Heavens ( albo Strażnicy Niebios, jak wolisz po polsku ) albo Shadow Warriors też mi się podoba.
Jak te Ci się nie podobają to napisz, wymyślimy coś innego.
Może coś Japońskiego i związanego z powietrzem, w końcu to powietrzne bestie ;p
smok po japońsku to Ryuu 龍
twoja pierwsza nazwa jest dobra ale nie wiem czy eng czy pol
hmmmmmm, nazwa Strażnicy Niebios a tag Ryuu 龍
Ostatnio edytowany przez Kazuma (2011-04-05 18:37:02)
Ja od dłuższego czasu siedzę w starszych handheldach i japońskich pozycjach na nie. Ostatnio przeszedłem Fire Emblem: Sacred Stones na Game Boy Advance Czyli strategiczny jrpg. Dwa przykładowe obrazki:
Ostatnio edytowany przez Kei (2011-04-05 18:55:15)
Klan jest ;p
Strażnicy Niebios Aoi (Straznicy Niebios Błękitu lub Błękitnych)
tag: Ryuu (smok)
A grał może ktoś z was w pokemony na gameboya? XD
za mam je chyba na kompie (Pokemon leaves green?) Nawet fajna gra Od czasu do czasu se można w Pokemony popykać ^o^