aaaaa zciągnąłem sobie To Aru Majutsu no Index (A Certain Magical Index) na psp całe po japońsku ale to bijatyka, więc daję sobie radę oczywiście nawiecej używany bohater?? ACCELERATOR, no i trochę Shirai Kuroko
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2012-05-23 19:54:35)
A ja co prawda powinnam robić w tym czasie co innego, ale postanowiłam pograć trochę w Touhou: Phantasmagoria of Flower View. Ostatnio grałam w nią jak nie miałam neta.
W Skyrim grałem do niedawna, ale przestałem - nie wiem czemu, ale, mimo, że to najlepszy z tesów do tej pory, grałem w tą część najmniej.
Wiedźmin 2 - ścieżkę Iorwetha zrobiłem; Roche'a teraz niby robię, bo już gry nie odpalałem ze dwa miesiące.
Czyli wychodzi na to, że w nic. xD
Herozero - gra przeglądarkowa
Fifa 11 na xboxa 360
MMA EA Sports, Dragon Ball Brust Limit.
Hm... Mam bardzo dużo rozpoczętych i porzuconych w połowie, do których wracam tak raz-dwa razy w tygodniu, tak więc - Skyrim, Devil May Cry 4, Civilization 5, Alice - Madness returns i NFS: Carbon. Coś by wypadało w końcu przejść.
Fear 3 , gothic 1 i 2 ,stalker wszystkie części i Might & magic clash of heroes .
Przed chwilą w Touhou: Ten Desires i kilka innych.
Teraz troszkę w wota. Combat arms , minecraft (serwer z kolegą ) mabinogi . Might & magic clash of heroes , serious sam 2 , call of duty 1 i 2 oraz diabolo 3
Haha minecraft + strzelanka . Wziąłeś to z cda?
Nie powiem że nie (jak zobaczyłem gościa z kałachem odrazu się zaśmiałem). Ale mi bardziej pasuje coś z drógowojennych Fpsów. No oprócz BiA tego nie lubie
Czekam teraz na Hunter x Hunter Wonder Adventure, niech wychodzi szybciej! o3o'
W oczekiwaniach na tę gierkę pykam sobie w różne gry na 3DS'a lub na tabka typu Fruit's Ninja itp. itd. Nawet ostatnio na strychu znalazłem mojego GameBoya Advenced... mój zabytek~