Jestem tu nowa i chcia³abym siê zorientowaæ, co kto s±dzi o Yaoi i Shonen-ai. Jakby¶ kto¶ nie wiedzia³, to chodzi o mi³o¶æ miêdzy facetami. Pytam siê bo uwielbiam Yaoi i uwa¿am siê za Y.O.F. czyli Yaoi Obssesed Fangirl.
mi tam yaoi nie przeszkadza ale tez go jakos nie uwielbiam xD zbieram Yami no matsuei i to jest yaoi ale o tym nie wiedzia³am xD
Powiedzia³abym raczej, ¿e to Shonen-ai
Yaoi jest fajne. Polecam Gravitation (wszystkie moje kolezanki juz za tym szalej± )
Ja tam oprócz doujinków, fanartów i Gravitków o PrincesPincess i o Saihoshi (manga, u nas znana te¿ jako "Yaoi Edition 2") tylko s³ysza³am
ja znam Yami no mastuei i zbieram ;P
Ja lubiê yaoi ; ) Chyba powoli zamienia siê to nawet w obsesjê ;d
Normalka... u mnie w rodzinie ma tak ka¿dy, kto siê z tym zetkn±³^^
Kocham yaoi i shonen-ai xD
Jestem na³ogow± maniaczk±. x3
Mój ukochany paring to SasoxDei... <3
Je¶li chodzi o mangi, to te¿ czyta³am "Yami no..."
Kiepskie z tego yaoi... raczej w³a¶nie shonen-ai ale i tak kiepskie.
Ja "yaoi" nie ogl±dam, ale za to bardzo lubiê "shonen ai". Kilka tytu³ów mo¿e siê powtórzyæ, ale polecam:
"Yami no Matsuei",
"Gravitation",
"Gakuen Heaven",
"Fake",
"Antique Bakery",
"Angel's Feather",
"Loveless".
Pozdrawiam! A i mam pro¶bê! Je¶li kto¶ mia³by jeszcze parê innych tytu³ów "shonen ai", albo jaki¶ fajnych "yaoi" to proszê o kontakt:
e-mail: sikorka17-17@tlen.pl
blog: www.k-pop.blog.onet.pl
gg: 10980863
Bardzo proszê. Strasznie mi zale¿y! Nie zabardzo mam czas wchodziæ na forum, wiêc jakakolwiek forma bêdzie dobra! Z góry dziêkujê!
Oczywi¶cie je¶li ja bêdê mia³a jakie¶ nowe to oczywi¶cie napiszê!
POZDRAWIAM! I CZEKAM NA TYTU£Y!
Mi nie przeszkadza , ale nie powiem ¿ebym czyta³ Je¶li kto¶ jest homoseksualist± , albo dziewczyn± (bo z tego co wiem te¿ czytaj± , czemu? , nie wiem) to jest w porz±dku , a ¿e nie jestem homofobem to nie rusze na krucjatê. Ale w Polsce anime i mangi o takiej tematyce mia³by powa¿ny problem ze sprzeda¿±.