Traktorek~ (Moderator)
Chcia³am siê podzieliæ moim wspania³ym (choæ mo¿e nie tak nowym :'D) odkryciem.
Kto kojarzy film wywiad z wampirem ³apka w górê! Ja go po prostu ubóstwiam a kiedy dowiedzia³am siê, ¿e jest jaki¶ komiks to musia³am go przeczytaæ. My¶lê, ¿e jak kto¶ mu siê uwa¿nie przyjrzy to nawet zauwa¿y lekkie podobieñstwo mojej kreski do tej u¿ywanej w mandze. A przypadek to nie jest gdy¿ pierwszy raz czyta³am to mniej wiêcej wtedy kiedy moja kreska siê kszta³towa³a a, ¿e by³am mang± tak zafascynowana to nic dziwnego, ¿e to siê na niej odbi³o
Historia jest do¶æ zgodna z tym co by³o w ksi±¿ce i filmie (choæ do ksi±¿kowego orygina³u jej chyba ciut bli¿ej) poza tym napatrzeæ siê nie mo¿na na przystojne wampiry <3
Teraz prze¿ywam na nowo moj± mi³o¶æ gdy¿ przyby³ do mnie z Japonii orygina³ tego komiksu <3 (pozwoli³am sobie nawet zrobiæ kilka zdjêæ, bo mi szkoda wpychaæ ten biedny tomik w skaner :'D)
Nie wiem jak dla was ale dla mnie ta kreska jest po prostu przepiêkna! mog³abym siê gapiæ godzinami na Lestata w tym wydaniu <3
A tych co krzaczków nie rozczytaj± za nic w ¶wiecie przekierujê do angielskiej skanlacji http://www.mangafox.com/manga/yoake_no_ … .1/10.html ... niestety nie przet³umaczono ostatniego rozdzia³u T_T a nawet wcze¶niej nie widzia³am go w internecie. Ale z drugiej strony ma³o siê nie pop³aka³am ze szczê¶cia jak otwieraj±c mój ma³y skarb siê dowiedzia³am ¿e ta manga jednak ma jednak zakoñczenie :'D
W ka¿dym razie warto choæby poogl±daæ. A dla fanów filmu i kronik wampirzych to ju¿ obowi±zkowo! Ja jako zagorza³a fanka Anne Rice z pewno¶ci± wgapia³a bym siê w to nawet nie rozumiej±c dialogów :'D Nawet siê zastanawia³am kiedy¶ czy nie powinnam winiæ autorki za moje spaczenia yaoicowe xD b±d¼ co b±d¼ kroniki wampirze bywa³y miejscami wielce yaoiogenne i mia³am z nimi do czynienia jeszcze przed yaoi
Ostatnio edytowany przez LittleTractor (2010-12-20 20:33:17)