To dzień dobry ja sie na początek tutaj wypowiem xDD
Więc Naruto to jest najlepsiejsze anime jak dla mnie xDD mangę również czytuje chociaz jestem nieco do tyłu xDD A z postaci... ^__^ jeśli o dziewczyny chodzi to Temari rządzi xD dalej... Tsunade 8D i Shizune też jest gicior xD A z męskiej części... SASORIIIII 8D Dei również, te usta w dziwnych miejscach chyba mogą być przydatne xDDD i Itacho ^^ no i ogólnie to ja Akatsuki wielbię xDDD Neji jest spoko i Kakash też :P
Fajnie, sporo fanów "Naruto" tu się zebrało A co powiecie o walkach? Mi się tam bardzo podobała Nejiego i Naruto (Neji by wygrał, ale Naruciak to główna postać... ), Lee i Kimimaro (fajnie było jak się upił, szkoda tylko że Gaara się wtrącił) i Sanninów też była spoko. A jaka jest Wasza ulubiona walka??
Walka Sanninów mmm... ale że jestem fanką Sasorka to wielbię walkę CzjoBa & Sakura vs. Sasori :] szkoda tylko, że mój Danna poległ
Zgadzam się z OLO... niech ktoś Sasora wskrzesi! Może złote kule zbierzemy? Fajna też była walka Dei vs. Garnek (czyt. Gaara), szkoda tylko, że Dei rączkę stracił...
Animko to o kulach to pamiętamjakby to było wczoraj xDD ze schodów mało nie spadłam xDD
No jak Lee się z Garnkiem naparzał też było dobre ^^ walka na szpitalu również bomba i jak się tam dolinie nawalali Saskie z Naruciszem i jeszcze walka Byakuganów mi się podobała (to może ja lepiej wyliczę co mi się nie podobało? będzie krócej :P)
Oj tak... zdecydowanie krócej...
Animka napisał:
Oj tak... zdecydowanie krócej...
Jak sobie życzysz xDD wyliczam to co mi się nie podobało w Naruto:
FILLERY [po 4 obejrzanych fillerach to typowo myślałam że się, przepraszam, porzygam o_O]
Koniec wyliczenia
no bo ja kocham Naruto jako serię a te fillery to jedyne co psuje efekt o_O
Dzień dobry xD ale moment! przypomniało mi się co jeszcze mi sie w Naruciszu nie podoba D8 mianowicie: to, że ginie mój Danna [NIIIIEEEEE!! ((] i to, że ginie Deiduś (
Yuii-chan napisał:
czemu Kishi musi uśmiercać najfajniejszych bohaterów ...
To był mój text :P ale odpowiedź na pytania... aby zachować swój zamysł artystyczny... tylko czemu akurat Danna i Deiduś!?